reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Może tak być... [emoji12]
Mi chyba w sumie nawet będzie ich brakować... W sumie tyle lat tam chodziłam... No i Was też będzie mi brakować, jak już nie będę miała powodów być na tym forum... [emoji17]
No i nagle nastrój mi się odwrócił o 180 stopni... [emoji53]
Hola hola! Cofnij ten nastrój moja droga bo nie dość, że po invitro to jeszcze ciężarówki zaliczysz! A moja intuicja nie kłamie [emoji41]

reklama
Może tak być... 😜
Mi chyba w sumie nawet będzie ich brakować... W sumie tyle lat tam chodziłam... No i Was też będzie mi brakować, jak już nie będę miała powodów być na tym forum... 😔
No i nagle nastrój mi się odwrócił o 180 stopni... 😕
Nie ma bata, zostajesz z nami na zawsze ❤
Albo nie, przeniesiesz się na ciężarówki 😊

Dziewczyny co ja mam zrobić? 23.04. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki. 13.05. Transfer zagrożonego materiału. Po dwóch tygodniach w koncu pozytywne wieści. Jest pęcherzyk 8 mm. Beta hbc 950. Wszystko dobrze. 10.06 mam się zgłosić na usg. Materię sie bo dwa poprzednie transfery nieudane. I Dzisiaj nagle miesiączka ni stąd ni zowąd. Normalne obfite krwawienie. Boli jak przy miesiączce. Lekarz nie odpisuje na smsa a pisałam okolo 15. Jestem przerażona. Czy to poronienie? Co teraz?

Dziewczyny co ja mam zrobić? 23.04. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki. 13.05. Transfer zagrożonego materiału. Po dwóch tygodniach w koncu pozytywne wieści. Jest pęcherzyk 8 mm. Beta hbc 950. Wszystko dobrze. 10.06 mam się zgłosić na usg. Materię sie bo dwa poprzednie transfery nieudane. I Dzisiaj nagle miesiączka ni stąd ni zowąd. Normalne obfite krwawienie. Boli jak przy miesiączce. Lekarz nie odpisuje na smsa a pisałam okolo 15. Jestem przerażona. Czy to poronienie? Co teraz?
Zamrożonego... a nie zagrożonego

Możesz sprawdzić betę czy przyrasta, do tego progesteron. Krwawienia podczas wczesnej ciąży się zdarzają i nie oznaczają zaraz najgorszego.

Możesz sprawdzić betę czy przyrasta, do tego progesteron. Krwawienia podczas wczesnej ciąży się zdarzają i nie oznaczają zaraz najgorszego.
Dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj wszystko zamknięte. Rano pójdę zrobić badania. Nadal bardzo krwawie. Już 24 godziny. Niestety wygląda to na zwykłą miesiączke.

reklama
Do góry