reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Może tak być... [emoji12]
Mi chyba w sumie nawet będzie ich brakować... W sumie tyle lat tam chodziłam... No i Was też będzie mi brakować, jak już nie będę miała powodów być na tym forum... [emoji17]
No i nagle nastrój mi się odwrócił o 180 stopni... [emoji53]
Hola hola! Cofnij ten nastrój moja droga bo nie dość, że po invitro to jeszcze ciężarówki zaliczysz! A moja intuicja nie kłamie [emoji41]

reklama
Może tak być... 😜
Mi chyba w sumie nawet będzie ich brakować... W sumie tyle lat tam chodziłam... No i Was też będzie mi brakować, jak już nie będę miała powodów być na tym forum... 😔
No i nagle nastrój mi się odwrócił o 180 stopni... 😕
Nie ma bata, zostajesz z nami na zawsze ❤
Albo nie, przeniesiesz się na ciężarówki 😊

Dziewczyny co ja mam zrobić? 23.04. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki. 13.05. Transfer zagrożonego materiału. Po dwóch tygodniach w koncu pozytywne wieści. Jest pęcherzyk 8 mm. Beta hbc 950. Wszystko dobrze. 10.06 mam się zgłosić na usg. Materię sie bo dwa poprzednie transfery nieudane. I Dzisiaj nagle miesiączka ni stąd ni zowąd. Normalne obfite krwawienie. Boli jak przy miesiączce. Lekarz nie odpisuje na smsa a pisałam okolo 15. Jestem przerażona. Czy to poronienie? Co teraz?

Dziewczyny co ja mam zrobić? 23.04. Pierwszy dzień ostatniej miesiączki. 13.05. Transfer zagrożonego materiału. Po dwóch tygodniach w koncu pozytywne wieści. Jest pęcherzyk 8 mm. Beta hbc 950. Wszystko dobrze. 10.06 mam się zgłosić na usg. Materię sie bo dwa poprzednie transfery nieudane. I Dzisiaj nagle miesiączka ni stąd ni zowąd. Normalne obfite krwawienie. Boli jak przy miesiączce. Lekarz nie odpisuje na smsa a pisałam okolo 15. Jestem przerażona. Czy to poronienie? Co teraz?
Zamrożonego... a nie zagrożonego

Możesz sprawdzić betę czy przyrasta, do tego progesteron. Krwawienia podczas wczesnej ciąży się zdarzają i nie oznaczają zaraz najgorszego.

Możesz sprawdzić betę czy przyrasta, do tego progesteron. Krwawienia podczas wczesnej ciąży się zdarzają i nie oznaczają zaraz najgorszego.
Dziękuję za odpowiedź. Dzisiaj wszystko zamknięte. Rano pójdę zrobić badania. Nadal bardzo krwawie. Już 24 godziny. Niestety wygląda to na zwykłą miesiączke.

reklama
Do góry