JestemMama!
Fanka BB :)
Ale mam doła ... Dziś jest dzień w którym miałam ostatni termin porodu ... Nie licząc tych późniejszych gdzie pęcherzyk nie rósł i termin był coraz późniejszy ... ( Gdyby wszystko zakończyło się inaczej ...) Dziś jest też dzień w którym całkowicie odstawiłam leki ... Ja po malu przestaje już wieżyc że kiedykolwiek się uda mi być mamą dostałam skierowanie na badania od internisty ... Jak przyjdzie małpa to jadę do lekarza zobaczyć co on na to ... Będę starała się poprosić o coś na uspokojenie i wyciszenie przy następnym transferze i o heparynę ... Może jednak ona jest mi potrzebna ... Nie wiem ... Poproszę go o wszystkie dodatkowe leki ... Zrobię wszystkie potrzebne mu badania ... Ale już sama nie wiem ... dziś już bym tuliła moje maleństwo do piersi ...dziś była bym najszczęśliwszą osoba na świecie ... A czuję ból , złość ,żal, czuję pustkę ... czuję że zawiodłam jako żona jako kobieta ... Dlaczego tak jest że Ci co najbardziej pragną dziecka go nie mogą mieć Wiem że to nie jest moja wina ... Ale serce mi pęka na milion kawałków szczególnie dziś ...