reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@fredka84 moje amh z zeszlego czrewca wynosilo 1.63(w innym lab 0.63) Niby powinno byc jajec jak psow a bylo...sama wiesz🤦‍♀️Podejrzewam ze u mnie to z innego lab jest prawdziwe.No ale wszystko zakonczyli sie 🤰

reklama
Dziewczyny, ja dzisiaj idę do mojego ulubionego św. Judy... Nie jestem jakoś super religijna, ale tak się boję, że masakra 🙄
Jeśli któraś ma jakiś interes, to mogę załatwić przy okazji 😘
Ciebie @fredka84 zabieram i tak, więc nie musisz prosić 😊
ja też poproszę... z moim amh 1.03 I słaba odpowiedzią na stymulację...

Właśnie miałam pisać o podwójnej stymulacji, może na nieco niższych dawkach leków?
ja miałam podwójną stymulację.... obie samym menopurem : pierwsza 2x300jm, 5x225j i gonapeptyl Daily 2amp. I z tego 3 komórki, zadnej blastki doszły do stadium moruli tylko, z drugiej 2x300jm, 6x225j i gonapeptyl 2amp. - 1 komórka i 1 zarodek.... Na mnie np. Podwójna przy amh 1.03 teraz A 1.24 w listopadzie nie zadziałała...😔 w środę konsylium sie zbiera w naszej sprawie...

reklama
1,05 było w styczniu. Więc szału nie ma. Do tej pory myslalam, że tragedii nie ma, ale ostatnie dwie stymulację pokazują raczej że się kończę
nie ma co sie poddawać. Ja też jestem po dwóch stymulacjach z niskim amh... A jeszcze do badania zarodków musimy nabierać to już w ogóle ciężko. Ale dobry maz zdecydował wiec walczyć trzeba. Trzymam mocno kciuki!!!😘😘😘 ze ta trzecia będzie ta najlepsza!

Do góry