G
gość2502
Gość
Będziesz miała przesrane ze mną na mesie Ty o tym wiesz, z góry przepraszamJa Ci mówię nie wytrzymasz do 14 ego pójdziesz prędzej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziesz miała przesrane ze mną na mesie Ty o tym wiesz, z góry przepraszamJa Ci mówię nie wytrzymasz do 14 ego pójdziesz prędzej
ja w 9 dniu 0,16 też miałam ale ja jadę na mrożonym a nie swieżym więc nie wiem jak to jest, lekarz mi mówił, że spoko wyszly hormonyW 8 dniu 0.16 ..
Mi też tak mówił wiec tego się trzymałamja w 9 dniu 0,16 też miałam ale ja jadę na mrożonym a nie swieżym więc nie wiem jak to jest, lekarz mi mówił, że spoko wyszly hormony
Spoko dam radęBędziesz miała przesrane ze mną na mesie Ty o tym wiesz, z góry przepraszam
Ale 0, 16 wciąż mniej niż 1 więc chyba spoko do transferu tym bardziej, że implantacja była...Mi też tak mówił wiec tego się trzymałam
Hej mam pytanie do kobietek z Lublina gdzie kupowaliście w Lublinie leki do stymulacji ? Ja szukam Gonal F 900 i jest tylko w jednej apttece i to jedna sztuka zastanawiam się czy nie wyświetla się może na tych stronach „kto ma lek”
Moja przyjaciolka przy skrajnie niskim amh, jesli dobrze kojarze grubo ponizej 1 po pierwszej stymulacji nie ppdeszla do transferu, bo nie bylo nic. Po drugiej pobrali 21 komorek. Ma.syna i 7! blastek...1,05 było w styczniu. Więc szału nie ma. Do tej pory myslalam, że tragedii nie ma, ale ostatnie dwie stymulację pokazują raczej że się kończę
Ale to pewnie inaczej jest jak mrożony
..bo widzisz do punkcji miałam 3.69 a napewno się zmieniło bo brałam lutinus a jednak 5 dni do transferu [emoji17]...szczerze już mi głowa pęka
1,05 było w styczniu. Więc szału nie ma. Do tej pory myslalam, że tragedii nie ma, ale ostatnie dwie stymulację pokazują raczej że się kończę
Fredzia,ale adopcja komorek jest tansza niz cala procedura.Niestety mnie po prostu nie stać . Nie możemy się spłukać do do zera, bo obydwoje uważamy, że jakieś zaplecze finansowe (takie nie do ruszenia) musimy mieć.
Gdybym na początku drogi wiedziała, to co teraz wiem, to myślałabym o dawczyni