G
gość2502
Gość
Gonia0605 a wiesz już jakiego kropencjusza zabierasz, że sobą? Czy w Twojej klinice oni sami wybierają?
W ogóle masz w nicku datę moich urodzin
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety mnie po prostu nie stać . Nie możemy się spłukać do do zera, bo obydwoje uważamy, że jakieś zaplecze finansowe (takie nie do ruszenia) musimy mieć.Fredzia,a adopcja komorek jaj.wchodzi u was w gre?
Kochana, ja akurat nie mam żadnego wyboru... Mam ostatni zarodek 4BB (albo 4.2.2) z szóstej doby... I mam nadzieję, że będzie z nim wszystko dobrze...Gonia0605 a wiesz już jakiego kropencjusza zabierasz, że sobą? Czy w Twojej klinice oni sami wybierają?
No przy ovitrelle, to nawet bety bałabym się zbyt wcześnie robić... Do 10 dni może dawać jakiś wynik...Nie mogę w to uwierzyć, dopiero co zacznaliśmy iv a tu już za kilka dni transfer... Znając życie to będe cudować z sikanym przed, bo ja to jestem największa panikara i niecierpliwa osoba na świecie także tego... chyba, że jeszcze te pół zastrzyku ovitrelle będzie działać to się będę musiała powstrzymać - musze o tym poczytać.
Nasze kropki pozostaną w brzusiach mamuś, nie ma kurde innej opcji!
Mam wielką nadzieję, że ogarniemy temat i nam sie poszczęściKochana, ja akurat nie mam żadnego wyboru... Mam ostatni zarodek 4BB (albo 4.2.2) z szóstej doby... I mam nadzieję, że będzie z nim wszystko dobrze...
To teraz już będę pamiętała o Twoich urodzinach
A no to widzisz, dopiero 14 czerwca pójde cokolwiek zbadać jeśli tak, po co się niepotrzebnie nakręcać...No przy ovitrelle, to nawet bety bałabym się zbyt wcześnie robić... Do 10 dni może dawać jakiś wynik...
No to wtedy możemy sprawdzac razemA no to widzisz, dopiero 14 czerwca pójde cokolwiek zbadać jeśli tak, po co się niepotrzebnie nakręcać...
Ja Ci mówię nie wytrzymasz do 14 ego pójdziesz prędzejA no to widzisz, dopiero 14 czerwca pójde cokolwiek zbadać jeśli tak, po co się niepotrzebnie nakręcać...
W 8 dniu 0.16 ..A ile miałaś Tagusiu ? :*
I co ok jest wynik ?Ja mam dziś 9dc i jestem w trakcie stymulacji. Mój progesteron wynosi 0,8