reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gonia0605 a wiesz już jakiego kropencjusza zabierasz, że sobą? Czy w Twojej klinice oni sami wybierają?

W ogóle masz w nicku datę moich urodzin 😁

reklama
Gonia0605 a wiesz już jakiego kropencjusza zabierasz, że sobą? Czy w Twojej klinice oni sami wybierają?

W ogóle masz w nicku datę moich urodzin 😁
Kochana, ja akurat nie mam żadnego wyboru... Mam ostatni zarodek 4BB (albo 4.2.2) z szóstej doby... I mam nadzieję, że będzie z nim wszystko dobrze...
To teraz już będę pamiętała o Twoich urodzinach 😉

Nie mogę w to uwierzyć, dopiero co zacznaliśmy iv a tu już za kilka dni transfer... Znając życie to będe cudować z sikanym przed, bo ja to jestem największa panikara i niecierpliwa osoba na świecie także tego... :-D chyba, że jeszcze te pół zastrzyku ovitrelle będzie działać to się będę musiała powstrzymać - musze o tym poczytać.

Nasze kropki pozostaną w brzusiach mamuś, nie ma kurde innej opcji! 🤗😘
No przy ovitrelle, to nawet bety bałabym się zbyt wcześnie robić... Do 10 dni może dawać jakiś wynik...

reklama
Do góry