reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Fredziu jakie tam kończysz, pisałam Ci już że kończylam to się ją z o połowie niższa rezerwacja, kilkoma marnymi antralnymi i słabiutka reakcja na duże dawki leków. Mimo to ta druga stymulacji rok temu dala nam aż 3 blastocysty, poprzednia 0.. Obraz na usg przed moja punkcja był mniej optymistyczny niż u Ciebie także ja nadal myślę że to nie jest na straty. Chociaż jeśli przerwiesz i stratna będzie tylko kilka setek i zaraz podejdziesz do nowej to może być lepiej. Pytaj lekarkę o stymulacje w drugiej fazie cyklu tuż po owulacji z tej. Coraz więcej klinik to stosuje jak jest niska rezerwą i słaba odpowiedź na stymulacje bo trochę lepiej rekrutują się pęcherzyki
Właśnie miałam pisać o podwójnej stymulacji, może na nieco niższych dawkach leków?

reklama
Fredziu jakie tam kończysz, pisałam Ci już że kończylam to się ją z o połowie niższa rezerwacja, kilkoma marnymi antralnymi i słabiutka reakcja na duże dawki leków. Mimo to ta druga stymulacji rok temu dala nam aż 3 blastocysty, poprzednia 0.. Obraz na usg przed moja punkcja był mniej optymistyczny niż u Ciebie także ja nadal myślę że to nie jest na straty. Chociaż jeśli przerwiesz i stratna będzie tylko kilka setek i zaraz podejdziesz do nowej to może być lepiej. Pytaj lekarkę o stymulacje w drugiej fazie cyklu tuż po owulacji z tej. Coraz więcej klinik to stosuje jak jest niska rezerwą i słaba odpowiedź na stymulacje bo trochę lepiej rekrutują się pęcherzyki
Dobrze, napewno ją zapytam. Wiesz ,że ja wolę się już z góry przygotować na złe informacje... Lepiej się miło zaskoczyć niż potem płakać.
A Ty to byłaś po prostu ewenementem z taką ilością blastek ❤️❤️❤️

Dobrze, napewno ją zapytam. Wiesz ,że ja wolę się już z góry przygotować na złe informacje... Lepiej się miło zaskoczyć niż potem płakać.
A Ty to byłaś po prostu ewenementem z taką ilością blastek ❤️❤️❤️
Jasne, znam po sobie tą strategie ale dobrze wiedzieć jakie są alternatywy. Na forum 'Niskie AMH' kilka dziewczyn miało zarodki i ciążę właśnie że stymulacji w drugiej fazie a wcześniej doopa zbita nic w standardowej stymulacji..
No lekarz mowil ze jak będzie u mnie jedna blastocysta z moim AMH to będzie dobrze a 2 to wogole szał i rozpusta 😜 A tu 3 i to top quality...U nas też trochę nasienie przyczyniło do braku zarodków w poprzedniej a wyniki nie były wcale takie źle. Jak widać ilość to nie jakość

Kiedy masz transfer? Chyba jakoś wcześniej ode mnie? Już bierzesz progesteron? Ja nigdy nie miałam luteiny dopochwowej... Tylko wiem że niektóre dziewczyny uczula, więc obserwuj się...
Trudno powiedzieć czy to lepiej czy gorzej... Najważniejsze żeby zbudować odpowiedni poziom... ✊
4 czerwca mam, od niedzieli biorę,. Uczulić raczej nie uczula, tylko wycieki mam co chwile, z nocy nie ale w dzień bez wkładki sie nie obejdzie bo normalnie śluz z białym proszkiem... to mnie martwi ale czytalam i dziewczyny mi mówily, że to normalne. Po transferze podjęzykowo jeszcze mam brać do tego

4 czerwca mam, od niedzieli biorę,. Uczulić raczej nie uczula, tylko wycieki mam co chwile, z nocy nie ale w dzień bez wkładki sie nie obejdzie bo normalnie śluz z białym proszkiem... to mnie martwi ale czytalam i dziewczyny mi mówily, że to normalne. Po transferze podjęzykowo jeszcze mam brać do tego
Lutinus też wycieka bardzo, więc tu nie ma różnicy... Kurcze... To w dniu mojego transferu ty juz prawie będziesz testować.. ✊✊✊

reklama
Lutinus też wycieka bardzo, więc tu nie ma różnicy... Kurcze... To w dniu mojego transferu ty juz prawie będziesz testować.. ✊✊✊
Nie mogę w to uwierzyć, dopiero co zacznaliśmy iv a tu już za kilka dni transfer... Znając życie to będe cudować z sikanym przed, bo ja to jestem największa panikara i niecierpliwa osoba na świecie także tego... :-D chyba, że jeszcze te pół zastrzyku ovitrelle będzie działać to się będę musiała powstrzymać - musze o tym poczytać.

Nasze kropki pozostaną w brzusiach mamuś, nie ma kurde innej opcji! 🤗😘

Do góry