Dziewczyny wyszłam od lekarza. Endometrium bardzo ładne ale do tej pory nie wiem ile ma
Lekarz powiedział, że weźmiemy zarodek 6.1.1 ze sobą bo uważa, że jest najlepszy. Jego zdaniem do szóstek i piątek nie bierze się AH więc nie wzięliśmy
A Embryo Glue jest u nas niepotrzebne i te pieniądze można inaczej spożytkować
więc w efekcie nie mamy nic z dodatkowych procedur. Po za tym, transfer 4 czerwca a i nie brałam 3 weryfikacji za 480 zł Bo nie uśmiecha mi sie jechać 3 x po 70 km w jedną stronę, dla mnie jazda to ciężki wysiłek psychiczny i boje sie, że się coś odjebie i tylko się zestresuje. Lekarz sie zgodził i wypisal mi co i w jakim dniu zbadać i jakby było za mało progesteronu to jakie leki zwiększyć. W efekcie jednego dnia mam zbadać progesteron a następnego chyba to 10 dpt bete i progesteron. I gdzie tu potrzebne 3 weryfikacje?
jakby były konieczne to by mi wypisal wszystko a nie tylko to... A i z biocenozy nic mi nie wyszło, wszystko git jedyne co to mogę się posmarować klotrimazolem z wierzchu gdyby bardziej swedzialo. Ale powiedział, że to jest najpewniej podrażnienie przez estrofem.