G
gość2502
Gość
Tak to można żyćMoja codzienność dziewczyny Zobacz załącznik 1276205
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak to można żyćMoja codzienność dziewczyny Zobacz załącznik 1276205
U mnie za pierwszym razem kazali brać proga od czwartku a transfer w niedzielę 5 dniowego zarodka . Dopiero wczoraj to doczytałam i krew mnie zalała, ale to był mój pierwszy transfer więc byłam totalnie zielona.@kate_p7 bo Ty tu znawca jesteś, powiedz mi jak Ty uważasz z tym progesteronem
, przed przyjęciem blastki trzeba brać pelne 5 dni i 6 dnia jest transfer czy 4 dni się bierze proga, a piątego jest transfer? Nurtuje mnie to bardzo.
A może te zajady nie od ananasaMi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocy rano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..
Kufaaa Mała MiA może te zajady nie od ananasa
A może te zajady nie od ananasa
CudnieMoja codzienność dziewczyny Zobacz załącznik 1276205
No co, takie pierwsze skojarzenieKufaaa Mała Mi
Ja to jeszcze rozumiem ale mój mąż? Od czego ja sie zapytowuje? czy ja do uja o czymś nie wiem? ✌No co, takie pierwsze skojarzenie
Ananas powinien być w temperaturze pokojowej... Wyjęty z lodówki ma takie właściwości.. Też się kiedyś tak najadłam... Do dzisiaj mam traumęMi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocy rano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..