reklama
Evela.6
Fanka BB :)
Uuuu wyczywam piękne, grubiutkie endometrium [emoji2956][emoji7][emoji123]Moja codzienność dziewczyny [emoji3]Zobacz załącznik 1276205
Coffe18
Powiem Ci jak było u mnie . W poniedziałek punkcja i od wtorku progesteron w sobotę transfer .@kate_p7 bo Ty tu znawca jesteś, powiedz mi jak Ty uważasz z tym progesteronem
, przed przyjęciem blastki trzeba brać pelne 5 dni i 6 dnia jest transfer czy 4 dni się bierze proga, a piątego jest transfer? Nurtuje mnie to bardzo.
G
gość2502
Gość
W sumie ma to sens. Obyś miała rację kochana bo jak mi jutro wyjdzie nie tak to serio nie wytrzymamNo nie wiem. Ale moze cos byc. Skoro teraz nagle wyszlo to nic innego nie przychodzi mi do glowy.. jednak rekawiczki to guma, moze Cie uczula :/
Ty mój pijakuMoja codzienność dziewczyny Zobacz załącznik 1276205
Najwięcej bromeliny jest w środku w tym twardym pniu podobno. Właśnie od tej bromeliny szczypie język i nie wiem jak u was ale mnie cholernie szczypie po każdym zjedzonym ananasieHaha no o tym ostatnim nie pomyślałam, będę żarła twardego
Właśnie nie, ale co 12 h pcham w siebie paluchem estrofem w rekawiczce co prawda ale może przez to podraznilo mnie...
Artemida90
Ja brałam w poniedziałek progesteron a w czwartek odbył się transfer, czyli bralam krócej - podawany pięciodniowy zarodek - transfer udany@kate_p7 bo Ty tu znawca jesteś, powiedz mi jak Ty uważasz z tym progesteronem
, przed przyjęciem blastki trzeba brać pelne 5 dni i 6 dnia jest transfer czy 4 dni się bierze proga, a piątego jest transfer? Nurtuje mnie to bardzo.
G
gość2502
Gość
Mi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocy rano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..Najwięcej bromeliny jest w środku w tym twardym pniu podobno. Właśnie od tej bromeliny szczypie język i nie wiem jak u was ale mnie cholernie szczypie po każdym zjedzonym ananasie
To już wieszMi sie takie ala zajady zrobiły bo z mężem wcinalam w nocy rano mordy czerwone i nie wiedzieliśmy o co chodzi ..
reklama
G
gość2502
Gość
Lepiej późno niż wcaleTo już wiesz
Podziel się: