reklama
Może to były zbyt małe dawki . No ale teraz to możemy gdybać...Miałam krótki cykl od 2dc Gonal F 150 i Menopur 75
W 9dc dołączony Ceteotide (5dni) potem Ovitrelle na 36h przed punkcja.
Ponoć standardowy krótki program.
Jak moje amh spadło na 1,05 to ostatnio i teraz znowu,mam dawkę 300. Ale właśnie przy ostatniej stymulce efektów takiej dużej dawki nie było
Ostatnia edycja:
Może to były zbyt małe dawki . No ale teraz to możemy gdybać...
Być może.
Kazali sie umówic za tydzień do kontroli i ustalenia dalszego planu działania.
Tez mnie dziwi brak zapłodnienia tej komórki, tym bardziej ze jestem w pierwszym cyklu 2+1 który zawiera zapłodnienie i kosztuje 13,900 (1 proces 10k, drugi 4k, 3 gratis)
wiec wynika chyba ze wydałam właśnie 10k za 3 monitoringi 2x progesteron i estrogen raz za punkcję i zamrożenie 1 oocyta...
To jakaś paranoja :/
G
gość2502
Gość
Ja przy amh 6,37 które po antkach spadło na 4 z kawałkiem mialam menopuru 150 a pozniej 225 ale bralam z gonapeptylem... dla mnie te dawki Zoelli wydają się być małeMoże to były zbyt małe dawki . No ale teraz to możemy gdybać...
Jak moje amh spadło z 1,05 to ostatnio i teraz znowu,mam dawkę 300. Ale właśnie przy ostatniej stymulce efektów takiej dużej dawki nie było
tak mi przepisali...Ja przy amh 6,37 które po antkach spadło na 4 z kawałkiem mialam menopuru 150 a pozniej 225 ale bralam z gonapeptylem... dla mnie te dawki Zoelli wydają się być małe
może te programy 2+1 maja właśnie na celu żeby czasem pacjent nie zaszedł w pierwszym cyklu bo to się klinice nie opłaca... taniej by mi wyszło zapłacić za 3 monitoringi po 100zl, za aukcje 1000zł i zamrożenie oocytu ok 550... zamknęłabym się w 2000k a tak wydałam najpewniej 10k, bo wynika ze właśnie z programu 2+1 wykorzystałam pierwszy cykl mimo ze nie zapłodnili tego jajka
G
gość2502
Gość
Niewiadomo czy byś się zamknęła. Nie ma chyba nigdzie tak tanio, ja za jedną procedurę zapłaciłam ze wszystkim liczę tu leki i badania, wizyty itd 15k A jeszcze transferu nie było. Nie stresuj się, zobaczymy co druga stymulacja przyniesie może teraz lepiej dobiorą lekitak mi przepisali...
może te programy 2+1 maja właśnie na celu żeby czasem pacjent nie zaszedł w pierwszym cyklu bo to się klinice nie opłaca... taniej by mi wyszło zapłacić za 3 monitoringi po 100zl, za aukcje 1000zł i zamrożenie oocytu ok 550... zamknęłabym się w 2000k a tak wydałam najpewniej 10k, bo wynika ze właśnie z programu 2+1 wykorzystałam pierwszy cykl mimo ze nie zapłodnili tego jajka
Serio, przesrane . Tyle pieniędzy i żadnego efektu...tak mi przepisali...
Wiesz, wielu lekarzy uważa, że pierwsza stymulacja to jest takie sprawdzenie jak zareagujemy na leki. No niby można to zrozumieć, ale szkoda że to się dzieje naszym kosztem . Przecież wielu osób nie stać na kolejne stymulacje i z ledwością mogą uzbierać pieniądze na tę pierwszą
PsychoPatka91
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny, piszę zapytanie do Kobitek, które mieszkają w DE i są po in vitro. Czy któraś dobra duszyczka mogłaby opisać tak krok po kroku jak u Ciebie to wyglądało? Dziś jestem po rozmowie z lekarzem i tylko same Suche fakty. Dokumenty, antykoncepcja, usg, potem hormony, punkcja... I w tej punkcji mam zapytanie, dzień po mają do nas zadzwonić ile udało się zapłodnić, a chcą pobrać tylko 4 pęcherzyki, i wtedy określa kiedy będzie zabieg. Teraz nie wiem czy to będą 3 dniowe zarodki czy 5 dniowe... Mam do tego wszystkiego takie mieszane uczucia...
reklama
miętowa25
Fanka BB :)
ja przy amh 1.03 mialam sam menopur 2x 300 i 5 x 225 i na dwie stymulację 3 zarodki moruli, 2 sie zatrzymały A jeden walczy choc nie mam nadziei.. Więc male amh I duze dawki i szału tez nie ma...Może to były zbyt małe dawki . No ale teraz to możemy gdybać...
Jak moje amh spadło na 1,05 to ostatnio i teraz znowu,mam dawkę 300. Ale właśnie przy ostatniej stymulce efektów takiej dużej dawki nie było
Podziel się: