reklama
Orchidea33
Fanka BB :)
Tagitagi
@Brakujemiwiary jak się czujesz kochana ? Dajesz radę ?
Dziewczyny nie przyznałam się Wam ale już w piątek tj. 24 dpt byłam na usg i był maluszek i biło serduszko ale lekarz powiedział mi ze pęcherzyk jest płaski wiec się załamałam i ostatnie 5 dni było ciezkie. Dziś byłam w starej klinice i maluszek ma już 6,1 mm i bije serduszko Pęcherzyk zależy pod jakim kątem się na niego patrzy, jest raczej okrągły ja dziś już zdążyłam popłakać się rano ze nic z tego nie będzie, przestało mnie mdlic i miałam więcej energii wiec nerwy ze już się skoczyło...ciąża może jednak wykończyć psychicznie ale jeszcze tyle przed nami póki co jest dobrze i oby tak zostało
Tagitagi
Super będzie dobrzeDziewczyny nie przyznałam się Wam ale już w piątek tj. 24 dpt byłam na usg i był maluszek i biło serduszko ale lekarz powiedział mi ze pęcherzyk jest płaski wiec się załamałam i ostatnie 5 dni było ciezkie. Dziś byłam w starej klinice i maluszek ma już 6,1 mm i bije serduszko Pęcherzyk zależy pod jakim kątem się na niego patrzy, jest raczej okrągły ja dziś już zdążyłam popłakać się rano ze nic z tego nie będzie, przestało mnie mdlic i miałam więcej energii wiec nerwy ze już się skoczyło...ciąża może jednak wykończyć psychicznie ale jeszcze tyle przed nami póki co jest dobrze i oby tak zostało
Evela.6
Tam mały wojownich dzielnie walczy a mama panikuje [emoji6]Dziewczyny nie przyznałam się Wam ale już w piątek tj. 24 dpt byłam na usg i był maluszek i biło serduszko ale lekarz powiedział mi ze pęcherzyk jest płaski wiec się załamałam i ostatnie 5 dni było ciezkie. Dziś byłam w starej klinice i maluszek ma już 6,1 mm i bije serduszko [emoji3590][emoji3590][emoji3590] Pęcherzyk zależy pod jakim kątem się na niego patrzy, jest raczej okrągły ja dziś już zdążyłam popłakać się rano ze nic z tego nie będzie, przestało mnie mdlic i miałam więcej energii wiec nerwy ze już się skoczyło...ciąża może jednak wykończyć psychicznie ale jeszcze tyle przed nami [emoji28][emoji28][emoji28] póki co jest dobrze i oby tak zostało [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
[emoji8] Jest dobrze i tego się trzymaj [emoji3590]
reklama
Podziel się: