Jeju, bardzo ci współczuję . To jest najgorsze... Zostać pozbawionym szansy podejścia do transferuJestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Powiedzieli ze ja zamrożą bez zapładniania, byłam tak złamana ze nawet nie spytałam dlaczego nie zapładniają
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Bez sensu że jej nie zapładniają... To kosztuje dodatkowo i nie chcą cię naciągać czy co? Wydaje mi się, że zamrożenie jeden komórki to duże szanse na jej zmarnowanie, a miałabyś szanse na 1 zarodek...Jestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Powiedzieli ze ja zamrożą bez zapładniania, byłam tak złamana ze nawet nie spytałam dlaczego nie zapładniają
Jeju, bardzo ci współczuję . To jest najgorsze... Zostać pozbawionym szansy podejścia do transferu
I tak bym nie podeszła od razu bo zdecydowałam o badaniu zarodków.
Natomiast bardzo jestem zawiedziona ze jest tylko 1 komórka na 6pecherzyków.
Spodziewałam się wszystkiego, ze zapłodnione zarodki nie dotrwają do 3/5 dnia, ze wyjdą wadliwe, ale ze nie będzie komórek nie :/
Mam 38lat i AMH 1.27 wiec nie ma dramatu jak na mój wiek, a tu takie coś
miętowa25
u mnie właśnie po 2 stymulacji pobrali 6 pecherzykow, mam 1 zarodek póki co w stadium moruli. Ile komórek nie zapytałam nawet... A Pewnie jutro i jego nie będzie... I stymulacja od nowa... Więc rozumiem Cię doskonale...Jestem załamana, po punkcji 6pecherzykow okazało się ze jest tylko 1 komórka
Też mi się tak wydaje. A kasa przecież i tak już poszła.Bez sensu że jej nie zapładniają... To kosztuje dodatkowo i nie chcą cię naciągać czy co? Wydaje mi się, że zamrożenie jeden komórki to duże szanse na jej zmarnowanie, a miałabyś szanse na 1 zarodek...
@Zoella kiedy ty miałaś punkcję? Dziś? Pytaj dlaczego nie zapładniają
Też mi się tak wydaje. A kasa przecież i tak już poszła.
@Zoella kiedy ty miałaś punkcję? Dziś? Pytaj dlaczego nie zapładniają
Dziś miałam, powiedzieli ze lepiej zamrozić komórkę
Miałam program 2+1 , na razie 1 stymulacja
Aha, chcesz badać zarodki. No ale i tak powinni zapłodnić tę twoją komórkę i zamrozić zarodka, jeśli by powstał.I tak bym nie podeszła od razu bo zdecydowałam o badaniu zarodków.
Spodziewałam się wszystkiego, ze zapłodnione zarodki nie dotrwają do 3/5 dnia, ze wyjdą wadliwe, ale ze nie będzie komórek nie :/
Kurczę, wiem że jesteś zawiedziona . No kto by nie był . Prze.jebana sytuacja
Candygirl600
Spokojnie, to nie do końca jest tak, że to komórki nawaliły, mogłaś mieć po prostu nietrafnie dobrany protokół, bądź jest to zwyczajnie wina stymulacji, powiesz coś wiecej o swojej procedurze?I tak bym nie podeszła od razu bo zdecydowałam o badaniu zarodków.
Spokojnie, to nie do końca jest tak, że to komórki nawaliły, mogłaś mieć po prostu nietrafnie dobrany protokół, bądź jest to zwyczajnie wina stymulacji, powiesz coś wiecej o swojej procedurze?
Miałam krótki cykl od 2dc Gonal F 150 i Menopur 75
W 9dc dołączony Ceteotide (5dni) potem Ovitrelle na 36h przed punkcja.
Ponoć standardowy krótki program.
reklama
nieagatka
Powinni ja zaplodnic i mrozic w 3 lub 5 dobie, nie widze sensu zamrazania niezapłodnionej...Dziś miałam, powiedzieli ze lepiej zamrozić komórkę
Miałam program 2+1 , na razie 1 stymulacja
Podziel się: