reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny skąd Wy bierzecie siły na to wszystko Ja ostatnio mam takiego doła, że nie chce mi się nic [emoji22][emoji22][emoji22] Czekamy na wyniki kariotypów i ostatnio nie mogę myśleć o niczym innym tylko o tych badaniach Nawet do kliniki nie chce mi się jechać choć miałam pokazać się po @ ale po co skoro nie ruszymy bez tych badań .... Konsultowałam wyniki ANA z reumatologiem i zlecił mi kolejne badania żeby wykluczyć zespół antyfosfolipidowy, miałam poronienie więc stwierdziłam że warto sprawdzić ale wyniki dopiero za 10 dni i znowu to czekanie i czekanie.... A ja bym chciała coś działać a w tym tempie to nie wiem czy w lipcu uda się ruszyć że stymulacja ..... Ach te uroki in vitro ... Wiem że marudzę ale musiałam się wygadać

reklama
Dziewczyny skąd Wy bierzecie siły na to wszystko Ja ostatnio mam takiego doła, że nie chce mi się nic [emoji22][emoji22][emoji22] Czekamy na wyniki kariotypów i ostatnio nie mogę myśleć o niczym innym tylko o tych badaniach Nawet do kliniki nie chce mi się jechać choć miałam pokazać się po @ ale po co skoro nie ruszymy bez tych badań .... Konsultowałam wyniki ANA z reumatologiem i zlecił mi kolejne badania żeby wykluczyć zespół antyfosfolipidowy, miałam poronienie więc stwierdziłam że warto sprawdzić ale wyniki dopiero za 10 dni i znowu to czekanie i czekanie.... A ja bym chciała coś działać a w tym tempie to nie wiem czy w lipcu uda się ruszyć że stymulacja ..... Ach te uroki in vitro ... Wiem że marudzę ale musiałam się wygadać
Każda z nas przez to przechodziła albo ciągle trwa w tym ciągłym czekaniu na coś niestety [emoji85] i to normalne, że chcesz działać i wkurzasz się bo coś Cię spowalnia. MAM TAK SAMO JAK TY [emoji8]
ale pomyśl , że nie masz na to wpływu. Nie zmienisz tego swoimi nerwami. Musisz czymś zająć głowa-a wiem jakie to trudne! I czekać [emoji2368] tu nie ma innego wyjścia.

hej Dziewczyny zbieram na in vitro pomożecie?

Artykuł i link - Nikt nie wie, co przeszli. "Słyszymy, że jesteśmy samolubni, bo nie mamy dzieci.

taki jest tytuł na portalu porady sympatia pl
Bardzo mi przykro że zmagacie się z niepłodnością to bardzo trudne i wszystkie tu potwierdzimy że bardzo kosztowne Jeżeli potrzebujesz rady lub wsparcia to pisz ale pieniądzu na leczenie potrzebujemy tak samo jak wy.......

Każda z nas przez to przechodziła albo ciągle trwa w tym ciągłym czekaniu na coś niestety [emoji85] i to normalne, że chcesz działać i wkurzasz się bo coś Cię spowalnia. MAM TAK SAMO JAK TY [emoji8]
ale pomyśl , że nie masz na to wpływu. Nie zmienisz tego swoimi nerwami. Musisz czymś zająć głowa-a wiem jakie to trudne! I czekać [emoji2368] tu nie ma innego wyjścia.
Wiem, że wiele z nas na coś czeka ale mnie najbardziej dołuje właśnie ta bezczynność nie umiem sobie z tym poradzić .... Jak bym chociaż miała jakieś wyniki to mogła bym internet przejrzeć w poszukiwaniu informacja a tak to tylko co chwila sprawdzam czy już coś jest..... Mam nadzieję że chociaż to czekanie zostanie nam wynagrodzone [emoji2][emoji2]

Dziewczyny wiem, że to pytanie już tu było ale powiedzcie mi proszę czy szczepicie się w trakcie przygotowań do ivf? Moja doktor uważa, że można i nie będzie to w niczym przeszkadzało jednak ja mam wątpliwości a dostałam 'zaproszenie' na szczepienie na 27.05. Transfer prawdopodobnie będzie w lipcu [emoji848]

Dziewczyny wiem, że to pytanie już tu było ale powiedzcie mi proszę czy szczepicie się w trakcie przygotowań do ivf? Moja doktor uważa, że można i nie będzie to w niczym przeszkadzało jednak ja mam wątpliwości a dostałam 'zaproszenie' na szczepienie na 27.05. Transfer prawdopodobnie będzie w lipcu [emoji848]
Ja sie nie szczepilam.Denerwuje mnie to ze lekarze najpierw mowili ze kobiety w ciazy i karmiace nie powinny sie szczepic a teraz ze powinny.Co sie zmienilo?Nuech oni wszyscy najpierw ustala jedna wersje i sie jej trzymaja.
Nie krytykuje dziewczyn ktore sie chca szczepic lub juz zaszczepily.Po prostu to moje subiektywne odczucie

Ja też się nie szczepiłam, jakoś obawiam się, i póki nie mam dziecka, i nie ma nakazu odgórnego to nie chcę się szczepić

reklama
hejka, ja sie szczepie pfizerem , za 2 dni pierwsza dawka. tranfer mak niby miec w sierpniu. moj doktor nie widzi przeciwskazan, ale pewnie co lekarz to opinia

Do góry