reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ovum w Lublinie.. kurcze sama nie wiem, teraz to i tak nic nie zrobię..
No teraz nic nie zmienisz bo pewnie już leki odstawiłaś. Także odpoczywaj i szykuj się do transferu w następnym cyklu a zarodki niech się pięknie rozwijają bo to teraz jest najwazniejsze[emoji110]

reklama
Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa.. zaczęłam procedurę in vitro, jestem po punkcji ale transfer mam mieć w kolejnych miesiącach ponieważ lekarz powiedzial że rzadko robią świeży bo ma mniejsze szanse na przyjęcie... Ale czytałam o tym w necie i nie mogłam się doczytać że rzeczywiście lepiej z mrozaczkow... Jakie są Wasze doświadczenia?
Ja mialam 2 transfety swiezakow.Drugi udany

No teraz nic nie zmienisz bo pewnie już leki odstawiłaś. Także odpoczywaj i szykuj się do transferu w następnym cyklu a zarodki niech się pięknie rozwijają bo to teraz jest najwazniejsze[emoji110]
No żadnych nie przyjmowałam po zakończeniu stymulacji, ostatni zastrzyk ovitrelle i tyle. Noo odpoczywam, trzeba być dobrej myśli 😉

Dzięki! 🤩

Spokojnie [emoji8] to są infekcyjne badania, które są wymagane przed każdym transferem i ważne są tylko 3mce. Przynajmniej tak mi mówili w Invicta. Zdążysz je zrobić do transferu[emoji6][emoji8]
Właśnie u mnie ponoć pół roku.... Wr.... Nim zajdę w końcu w ciążę na bank cała osiwieje :/.... Uspokoiłam się trochę dziękuję ❤️❤️❤️❤️

Dziewczyny proszę powiedzcie mi ile się czeka na wynik tych badań? W poniedziałek mam mieć transfer a dzis mi piszą że nie mam tych badań.... Kurwaaaaa czy lekarz nie mógł mi powiedzieć o tym w poniedziałek :/ normalnie siedzę i ryczę 😭😭😭😭😭 mam dola.... Nic nie mogę w necie znaleźć... A jeszcze w pracy jestem i to jeszcze bardziej mnie dołuje 😭😭😭😭😭😭😭
Ja nie mialam jakiegos badania co okazali sie w dniu punkcji.Zrobili mi wymaz tego dnia a za 2 czy 3 dni mialam transfer wyniki juz byly.Wiem ze normalnie sie czeka tydzien Wiec Tobie tez moze zrobia na przyspieszonych obrotach.Glowa do gory😉

No tak, wiadomo że statystyka a rzeczywistość to 2 różne sprawy, ale z doświadczenia to u mnie te świeże były lepsze
Ja czytałam jakaś z Invicty.
Każda statystyka mówi co innego niestety, na zdrowy rozum lepiej świeżego niż mrożonego ale... to ruletka więc statystyki statystykami. Statystycznie jak jedna nogę mam w lodowatej wodzie A drugą w ognisku to powinno być mi super a nie będzie [emoji28]

Witam Was dziewczyny!
Jestem tu nowa.. zaczęłam procedurę in vitro, jestem po punkcji ale transfer mam mieć w kolejnych miesiącach ponieważ lekarz powiedzial że rzadko robią świeży bo ma mniejsze szanse na przyjęcie... Ale czytałam o tym w necie i nie mogłam się doczytać że rzeczywiście lepiej z mrozaczkow... Jakie są Wasze doświadczenia?
Hej,

Lekarz o nazwisku na literę W?

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?

reklama
Hej dziewczyny, na wizycie dostałam Gonal F i Menopur
Mam brać od 2dc raz dziennie
Zapomniałam zapytać czy oba o tej samej porze czy różnych, czy lepiej rano czy wieczorem... czy sama mam wybrać?
Jeśli miałyście krótką stymulację na tych dwóch lekach - w jakich porach braliście?
Hej mi lekarz zawsze kazal brac wieczorem. I też byłam. Stymulowana tyli lekami z tym że nie pamiętam czy do in vitro czy do inseminacji. Natomiast na pewno wieczorem

Do góry