G
gość2502
Gość
Spuchniety mam taki jakby wzdety mocno no i dyskomfort jest i pobolewa ale jakimś mocnym bólem bym tego nie nazwała- dziś bez paracetamolu dzięki że pytasz, miło@Szyszka99 a jak się wogole dziś czujesz ? Boli brzuszek ? Ja jakaś taka przymulona po ovitrelle jestem , głowa pobolewa . Moja lekarka mówiła żebym się nie perfumowała na punkcję . Serio to ma jakiś wpływ ? Antyperspirant tez nie ?
A nie mdli Cię? Kurde ja to serio mialam kosmos po tym zastrzyku...
Wiesz co, na ogólnie jak sie przebieralam w tą moją superową koszulę nocną to się pisknełam na szyję i rękę i psiochę przetarlam mokrą chusteczką nawilzaną też pachnąca więc to może chodzi o komfort lekarza?
Ta salka na której są pobierane jajca jest super, taka ciemna klimatyczna, kazali mi sie na głos przedstawić jak weszłam kurde jak na studiach na pierwszych zajęciach hahaha, nogi przypieli mi pasami i ręce masakra trochę to było creepy ale jak mi dał w zyłe to już nic nie pamiętam A i miętowa mi pisała, że w majtkach na salę i potem pod kołdrą sie zostawia A mi kazała już bez majtek tylko w samej koszuli. Ja nie brałam szlafroka bo bez sensu moim zdaniem i 4 na 5 lasek wraz ze mną nie miały
Wiem, że nie pytałaś ale fajnie jest wiedzieć co czeka człowieka