G
gość2502
Gość
Hejka! Na kariotyp czeka sie przynajmniej u mnie 3 tygodnie, reszta bys musiala napisać co dokładnie masz. Po za tym, polecam zgłosić się gdzieś do poradni genetycznej wtedy te badania możesz wykonać za darmo. Ja tego nie wiedziałam, i za badania męża zapłaciliśmy za kariotyp, azf i cftr ale wszystkie później czyli mój kariotyp, mutacja MTHFR, badanie genetyczne na chorobę męża (której dzięki Bogu nie ma) za darmo ale trzeba trafić na spoko lekarza żeby tak wypisal wszystko.Czesc dziewczyny Jestem Tu u was dzisiaj pierwszy raz... Dowiedzialam sie kilka dni temu, ze nie bede miala maluszka jezeli sie nie zdecyduje z mezem na zaplodnienie pozaustrojowe. Po kilku latach wkocu trafilam na lekarza aniola ktory przestał mydlic oczy zdzierać kase,wkoncu cos ktos dziala.. Dostalam skierowanie na badania takie jak kariotpyp, mutacje itp. Powiecie mi ile czasu bede musiala czekac, żeby podjac probe?
Zależy jak Ty stoisz ze zdrowiem i Twój mąż. Jakie masz AMH? Zależy jaka stymulacja u Ciebie, czy protokół długi czy krótki. Napisz coś więcej tu wszystko ma znaczenie
Skąd jesteś?