reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gonia ja brałam intralipid w poprzednim transferze bo miałam komórki nk 20 %. Ale miałam tez drugie badanie gdzie wyszło chyba 6,5 % i teraz nie brałam intralipidu bo już nie miałam czasu na trzecie badanie żeby to wszystko sprawdzić.
Ja NK też mam za wysokie we krwi... Ale w macicy nie mam pojęcia...
Dzięki..!

I barzdo się cieszę z Twojej bety 😄. Trzymam wielkie kciuki za przyrost.

reklama
Dziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany 😭

Dziewczyny, czy któraś miała podawany intralipid do transferu? z jakiego powodu?

Wyszły mi wysokie limfocyty T w macicy (CD3) (podobno to immunologiczne). Z Paśnikiem nie ma możliwości się skontaktować, nie odpisuje na maile... Czy któraś wie coś na ten temat?
Ja brałam na wysokie NK 👌🏻

Dziewczyny, czy któraś miała podawany intralipid do transferu? z jakiego powodu?

Wyszły mi wysokie limfocyty T w macicy (CD3) (podobno to immunologiczne). Z Paśnikiem nie ma możliwości się skontaktować, nie odpisuje na maile... Czy któraś wie coś na ten temat?

ja miałam podawany intralipid 2 dni przed transferem jak dobrze pamietam , ciąża została potwierdzona to jeszcze w trakcie ciąży 3 razy co 2 tygodnie . u mnie za późno dojrzewało ednometrium

Dziewczyny...serduszko mojego cudu przestało bić...byłam dziś u ginekologa...8 tydzień i koniec. Prawdopodobnie zarodek przestał się rozwijać już po ostatniej wizycie w klinice...także widzicie samo udane in vitro to nic. Jeszcze daleka droga do cudu. Odpuszczam leczenie. Nie daje rady już. Widocznie inny los jest mi pisany 😭
Bardzo,bardzo mi przykro.To takie niesprawiedliwe...Przytulam

Przykromi . Odpocznij teraz przez lato , pomyśl a może na jesieni zmienisz zdanie . Będę trzymać kciuki żeby się wszystko poukładało .

reklama
Kochana moja 😥😥😥tak bardzo mi przykro
Przytulam mocno ...aż łzy mi lecą ...tak bardzo Wam kibicowałam 😥😥😭

Do góry