reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kochane! 6 szt jajek pobrali😁😁wiec czekamy do 12.05 co urośnie z nich.
To moje pierwsze znieczulenie w życiu. Stresu nie było, jakas taka spokojna bylam przed. Ale ciśnienie 140 górne Hahah.
Pick up w invicie Gdańsk polecam, przemiły i pomocny personel🙂czuje sie zaopiekowana z każdej strony 😁 takze @Szyszka99 Nie ma Cię czego bać 😁😁😁
Piekne dzieci z tego będą 😍. Ja prawdopodobnie punkcja w niedziele . Najpóźniej poniedziałek . Stresa już mam . Znieczulana już byłam 2 razy raz na operacje dużą . A raz na łyżeczkowanie po cp lekarz mówił ze dokładnie takie samo będzie na punkcji . Szkoda ze nie można przyspieszyć czas i mieć to już wszystko za sobą 😍. Na to wychodzi ze obydwie w czerwcu będziemy miały transfer 💪

reklama
Hejka @kate_p7 , ja już po wizycie. Mi profesorek powiedział, że kobiety w ciąży powinny się szczepić na covid. Ale tak się zastanawiam czy u nas jest to dopuszczone? Czekam na wieści od Ciebie, co twój lekarz powiedział na ten temat. 🧐

Mój maluch ma już ponad 700g i dość sporo kopie🤗🤗 buziaki

Pozdrawiam wszystkie dziewczyny i trzymam mocno za każdą kciuki ✊✊✊✊
Jak zapytałam się czy szczepić to lekarka, ze oczywiście szczepić i tyle w temacie. Niby to bezpieczne, ale jakieś super gadki wyjaśniającej nie było. No, ale skoro mowa, żeby szczepić się a ja ciąża 2k2o po in vitro to chyba wie co mówi. Mam taką nadzieje, oczywiście Astra odpada tylko P albo M. A u mnie z dziewczynami tez po usg, jedna ok 760g wiec tak w czasie:-) a druga to tłuścioszek rośnie, albo wielkolud :-) bo 889g.

A zobaczysz na moje wyniki i partnera? Może będziesz coś rozumiała?
Nie ma tragedii, zresztą tam jest opis:)

Mąż nie ma C2C2, a DS-y trzeba by było dokładnie sprawdzić.
W swoich notatkach mam:
Najważniejsze DS implementacyjne to 2DS1, następnie 2DS5 i 3DS1, potem reszta DS.

Dziewczyny, czy któraś miała podawany intralipid do transferu? z jakiego powodu?

Wyszły mi wysokie limfocyty T w macicy (CD3) (podobno to immunologiczne). Z Paśnikiem nie ma możliwości się skontaktować, nie odpisuje na maile... Czy któraś wie coś na ten temat?

Załączniki

• Indeksy histochemiczne.JPG
    Indeksy histochemiczne.JPG
    10,9 KB · Wyświetleń: 67
Dziewczyny, czy któraś miała podawany intralipid do transferu? z jakiego powodu?

Wyszły mi wysokie limfocyty T w macicy (CD3) (podobno to immunologiczne). Z Paśnikiem nie ma możliwości się skontaktować, nie odpisuje na maile... Czy któraś wie coś na ten temat?
Gonia ja brałam intralipid w poprzednim transferze bo miałam komórki nk 20 %. Ale miałam tez drugie badanie gdzie wyszło chyba 6,5 % i teraz nie brałam intralipidu bo już nie miałam czasu na trzecie badanie żeby to wszystko sprawdzić.

reklama
Jak zapytałam się czy szczepić to lekarka, ze oczywiście szczepić i tyle w temacie. Niby to bezpieczne, ale jakieś super gadki wyjaśniającej nie było. No, ale skoro mowa, żeby szczepić się a ja ciąża 2k2o po in vitro to chyba wie co mówi. Mam taką nadzieje, oczywiście Astra odpada tylko P albo M. A u mnie z dziewczynami tez po usg, jedna ok 760g wiec tak w czasie:-) a druga to tłuścioszek rośnie, albo wielkolud :-) bo 889g.
I co zamierzasz w tym temacie? Ja dopiero na początku lipca mogłabym podejść do szczepienia.

Super że dziewczyny rosną jak na drożdżach.

Pozdrawiam 😁

Do góry