Cudowny [emoji7]Adaś waga 3500, 56 długi, był stres od niedzieli bo skoki tętna, jest wszystko ok, cesarkę pionizację zniosłam dobrze mimo, że w trakcie operacji została odkryta kolejna moja choroba.
Gratulacje [emoji8]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowny [emoji7]Adaś waga 3500, 56 długi, był stres od niedzieli bo skoki tętna, jest wszystko ok, cesarkę pionizację zniosłam dobrze mimo, że w trakcie operacji została odkryta kolejna moja choroba.
Adaś waga 3500, 56 długi, był stres od niedzieli bo skoki tętna, jest wszystko ok, cesarkę pionizację zniosłam dobrze mimo, że w trakcie operacji została odkryta kolejna moja choroba.
Witaj na świecie aniołku GratulacjeAdaś waga 3500, 56 długi, był stres od niedzieli bo skoki tętna, jest wszystko ok, cesarkę pionizację zniosłam dobrze mimo, że w trakcie operacji została odkryta kolejna moja choroba.
Mi nie pomogły niestety te leki i po pobraniu 29 bardzo ciężko dochodzilam do siebie. Myślę, że to też kwestia indywidualna.popros o diostinex i heparyne, zreszta pewnie sami Ci dadza, ja mialam 35 jajek ostatnio i dzieki tym lekom nie mialam hiperstymulacji
wydaje mi sie ze będą dzwonić.Na medipoint oni to zamieszcza czy gdzie? Czy będą dzwonić? Wiesz może
Lekarz przyjdzie po pobraniu i wszystko wyjaśni [emoji6]a później jeszcze zadzwonią do Ciebie i powiedzą co i jak [emoji6]nam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.
Adaś waga 3500, 56 długi, był stres od niedzieli bo skoki tętna, jest wszystko ok, cesarkę pionizację zniosłam dobrze mimo, że w trakcie operacji została odkryta kolejna moja choroba.
My mieliśmy wszystkie (27)zapladniane ponieważ wysyłaliśmy zarodki na badania i wtedy wszystkie Zapladniaja. I też nie mam 35lat.Hej Czy u Was w klinikach lekarze zgadzają się zapłodnić więcej niż 6 komórek gdy nie ma się jeszcze 35 lat? Byłam ostatnio na wizycie i lekarz absolutnie nie chce się zgodzić na takie rozwiązanie, choć po pierwszej stymulacji z której miałam 3 zarodki nie mamy dzieci. Czy według Was może być to wskazanie do zapłodnienia większej ilości komórek?
Mi od razu mówią, tzn. Po punkcji dochodzi się do siebie, ubiera i idzie do pokoju lekarza i ten mówi ile pobralinam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.