Martaem1983
Fanka BB :)
Nie, chyba nie miałam, nie zauważyłam przynajmniejA miałaś może taki marker jak wewnątrzmaciczne zachowanie wzrostu płodu przed 37 tygodniem ciazy? I u mnie to wyszło 1 do 312.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie, chyba nie miałam, nie zauważyłam przynajmniejA miałaś może taki marker jak wewnątrzmaciczne zachowanie wzrostu płodu przed 37 tygodniem ciazy? I u mnie to wyszło 1 do 312.
będę gotowa hahahI ja miałam
W drodze powrotnej puściłam pawia na autostradzie pewnie po znieczuleniu. Takze uzbrojcie się w woreczki
Hahaha kocham a to powiedz mi kochana proszę czy oni po pickupie mówią ile pobrali?I ja miałam
W drodze powrotnej puściłam pawia na autostradzie pewnie po znieczuleniu. Takze uzbrojcie się w woreczki
Nie mam pojęcia... nie powiedzieli mi właśnie jakiej wielkości i ile sztuk, tylko widzialam tyle ile mi pokazała podczas USG to se naliczyłam kilkanaście ale pewnie nie wszystkie bo lekarz mówi, że bardzo dużo jest, może muszą Ci podrosnąc. A jakie dawki menopuru masz?? bo ja miałam 225 trzy razy A potem już 150Właśnie nie . A powiedz mi jakiej masz wielkości te jajeczka ? Qwa mam wrażenie ze długo mnie trzymają .
Mam cały zapas woreczkow na kupę psa przydadzą się hahaI ja miałam
nam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.Hahaha kocham a to powiedz mi kochana proszę czy oni po pickupie mówią ile pobrali?
Na medipoint oni to zamieszcza czy gdzie? Czy będą dzwonić? Wiesz możenam doktor z invicty Gdańsk powiedziała, że jak pick up o 10.00 to do ok. 15.00 powinno być wiadomo ile i jakie pobrali.
Kochana baaaardzo intensywnie myślę, ale nie ode mnie tylko to zależy. [emoji87] Ja bym mogła już dziś zaczynać przygotowania i w podskokach biec po bliźniaki [emoji3590][emoji3590]Ja psmietam [emoji1787][emoji23]
Szalona co Ty kolejna ciążę planujesz?[emoji9][emoji9]