reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam potwornie duży brzuch( za pierwszym razem) , każdy ruch mnie bolał. Nie mogłam funkcjonować normalnie. Przejście z pokoju do pokoju zamówiła mi wieki. Dzięki Bogu obeszło się bez szpitala
A kiedy zaczęła się hiperka i kiedy przeszła? Ja dziś od 3 nie spałam bo mnie mdliło, brzuch mam pękaty i tkliwy... ehh już mam dość, niech to ze mnie wyjmą jak najszybciej 🙄

A kiedy zaczęła się hiperka i kiedy przeszła? Ja dziś od 3 nie spałam bo mnie mdliło, brzuch mam pękaty i tkliwy... ehh już mam dość, niech to ze mnie wyjmą jak najszybciej 🙄
popros o diostinex i heparyne, zreszta pewnie sami Ci dadza, ja mialam 35 jajek ostatnio i dzieki tym lekom nie mialam hiperstymulacji

Tez mnie właśnie zaczyna delikatnie mdlić. Brzuch urósł póki co nie boli- odczuwam go ale dramatu nie ma. Chce mieć to już za sobą… . Ty w sobotę , ja na 90 proc w niedziele 😜.

Hej,
Robiłam prenatalne w 12 tygodniu i dostałam wyniki i trochę się martwię, lekarz napisał że mam pośrednie ryzyko trisomii 21 czyli Downa. Co myślicie o tych wynikach? Dodam że mam cukrzycę ciążowa i zespół antyfosfolipidowy, biorę oczywiście heparynę i mam dietę i mierze cukier. Lekarz niestety tych chorób nie uwzględnił nie wiem czemu.

Zobacz załącznik 1267344Zobacz załącznik 1267345
Moja lekarka mówi ze jak jest pow 1000 to jest ok.

Powiem tak przy zastrzykach myślałam że to normalne przy pierwszej stymulacji. Brzuch mialam tak wzdęty jak bym byla w 6 miesiącu ciąży przynajmniej... Wszystko wróciło do normy po @. Tzn. Dalej mialam plyn jakiś w jajnikach podajrze ale już nie bolało. Do @ bardzo się męczyłam... Wtedy głupia chodziłam do pracy i było to dla mnie straszna męczarnia. Nie mogłam siedzieć leżeć ani stać...

reklama
Do góry