reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuję kochana, już na szczęście lepiej.. Szwy nadal ciągną od czasu do czasu i nadal krwawie ale na szczęście kość ogonowa już mnie tak nie boli, troszkę mam spokój z tym [emoji8]
A co u Ciebie?? Jesteś w UK czy PL?? [emoji8]
Super, że powolutku wracasz do normy [emoji8]
Ja wczoraj wróciłam do UK, teraz kwarantanna 10 dni [emoji85] i wtedy powinnam mieć wyniki więc będziemy ustalac dalszy plan.

Laski padłam 🤣🤣🤣🤣
received_173719547965353.jpeg

Super, że powolutku wracasz do normy [emoji8]
Ja wczoraj wróciłam do UK, teraz kwarantanna 10 dni [emoji85] i wtedy powinnam mieć wyniki więc będziemy ustalac dalszy plan.

Oo to super kochana 😘 Ehh, ta kwarantanna... No ale teraz to chociaż pogoda beznadzieja więc nie jest az tak żal siedzieć w domu 😊😘

laski a czy wy za absolutnie każdym razem dostawałyście 24-36h przed punkcją Ovitrelle lub Pregnyl? Ja tym razem nie dostałam nic, po punkcji dostałam coś takiego jak Brevactid 1500 i.e. Nadmienie ze tym samym podczas punkcji wyszlo ze z 25 pecherzykow tylko w 4 były komórki w tym 3 zniekształcone. Ma ktoś podobne doświadczenie
Mam za sobą 3 stymulacje. W dwóch miałam Ovitrelle a w ostatniej 2x diphereline.
Szczerze, to nigdy nie słyszałam żeby nic nie dawali.

Ej myślałam, że to moje... obawiam się, że to zobaczy mój lekarz w środę 🤣🤣🤣 zamiast jajek bo czuje się wzdeta jak balon ale ten taki co się nim lata 🤣🤣🙄 lekarz kazał się codziennie do środy ten tegesować ale ja ledwo leżę boje sie ze wybuchne xd ja nie wiem co mnie tak wzdęło help😃
No z tyloma kielbaskami mogłoby być ciężko o romantyzm 🤣

reklama
Ja tez sie nie zaszczepie.Nie bede krolikiem doswiadczalnym.Najpierw mialo byc ze szczepionki 2 i juz.Teraz trzeba 3 dawke i co roku.A i tak gwarancji nie ma.Nie krytykuje tych co sie zaszczepili po prostu ja tego nie zrobie co nie oznacza ze jestem przeciwna innym szczrpionkom bo nie,tylko na covid😉

Ja też się nie szczepię . Jestem w ciąży i mam problemy z krzepnięciem krwi muszę dostawać zastrzyki w brzuch w trakcie ciąży . Zgadzam się że to jest każdego decyzja .

Do góry