Kochana jak Ty się miewasz? [emoji8]
Dziękuję kochana, już na szczęście lepiej.. Szwy nadal ciągną od czasu do czasu i nadal krwawie ale na szczęście kość ogonowa już mnie tak nie boli, troszkę mam spokój z tym
A co u Ciebie?? Jesteś w UK czy PL??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana jak Ty się miewasz? [emoji8]
Ovitrelle i Brevactid to jest to samo i mysle ,ze efekt zlozeniabylby rowniez.Nie slyszalam o tej w Bielefeld,za to miala jechac do Hannoveru,ale nie dojechalam bo pojexhalam na szczescie do Czech .Ciezko tutaj znalezc dobra klinike,a jeszcze gorzej lekarza ktory by glowa ruszyl.Mieszkamy w Dusseldorf, 1 ivf mieliśmy w Koln tam z kolei doszło do kuriozalnej sytuacji, że nie badając męża zrobiono standarowe ivf a plemniory tego dnia były mówiąc kolokwialnie do dupy, jedyne co pani doktor powiedziała to że mmmm trzeba teraz zrobić jednak ICSI - no spoko. Teraz w czerwcu mamy wizytę w Bielefeld, mają dość dobre opinie. To jedna z Naszych ostatnich szans, ja, mądrzejsza już o doświadczenie będę teraz już inaczej podchodzić do tego wszystkiego. A i lekarz z Bociana najpierw kazał zrobić mi kariotyp mówiąc ze moze cos wyjdzie co z tymi moimi komórkami , więc zrobiłam czekam na wynik jeszcze , a na drugi dzień stwierdził że w sumie ten kariotyp to na pewno wyjdzie ok wiedziałam że cos jest na rzeczy jak nie dostałam Ovitrelle ale tym Brevactid to mnie o mało nie poskładali
Dużo zdrówka !!bardzo dziekuje kochane staraczki za życzenia urodzinowe, paradoksem w tym roku było to, że w swoje urodziny powinnam robić test po ewentualnym transferze, to nie pykło, moze za rok, ale chociaż schytrzyłam się w tym roku i sama sobie sprawiłam prezent urodzinowy, gdybyś któraś zastanawiała się czy suszarka do włosów Dyson jest dobra to odpowiadam, tak, wymiata ;D
Mi. 2 razyA jest tu ktoś komu udało się za pierwszym razem?
Niepłodność wtórna. Zatkane jajowody. Parametry nasienia troszkę obniżone. Wiek 39 lat.Super... gratuluję A mogę wiedzieć z jakiego powodu decyzja o in vitro?
Wypoczynek od forum wróciłam z majówki tak zmęczona że szok. Siedzę, na nic nie mam ochoty.Zajrzałam dzisiaj a tutaj jakiś tak pusto, nie było 43564575 stron do przeczytania