reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzięki pociszylas mnie i to bardzo. Słyszałam że te dysproporcje do 2 tygodni są okej ale myślałem że to bardziej chodzi o późniejsze stadia ciąży
Ja dokładnych danych nie znam, ale wiem, że zawsze jakieś rozbieżności są i to jest okej. Mi też różnie wyliczają wiek ciąży.

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje właśnie jedziemy do domku z tej naszej wizyty w klinice.
1. Co do długości abstynencji lekarz powiedział, że przy kilku sztukach plemników zalecana jest dłuższa abstynencja żeby plemniczkow było jak najwięcej, powiedział że zalecił tak bo przy takich wynikach jakie mieliśmy to każdy plemnik sie tak naprawde liczył ale teraz wyszło naprawdę super. Następnie przed pickupem powiedział, że max 4 dni i że mamy wspołzyc codziennie do następnej wizyty tj 5.05.2021r. I like it hyhyhy 😏😎🤣🤐
2. Od dziś stymulacja. Dostalam dostinex, menopur i gonapeptyl jeszcze :)

A no i nasienia zamrozili 3 słomki po 0,5ml. Ja sie pytam gdzie jest reszta? 😂🙄

Zapłaciliśmy jeszcze za famsi a przedtem za imsi msome, i to embriolog ma zadecydować, która procedura będzie najlepsza z tego względu, że jak widać parametry nasienia u nas są różne i przy samym famsi jakby było malutko plemników jak przedtem to nie pyknie- tak powiedział lekarz. W każdym bądź razie jestem usatysfakcjonowana, zapladniane będą wszystkie komórki, nasienia nie są sztuki a miliony i mamy dwie procedury opłacone, teraz niech się dzieje wola nieba🙏

Cześć psiochy😊. Przyszłam żeby się trochę pogrzać w "blasku fleszy"😜. Dziękuję za życzenia ❤️❤️❤️. Jesteście niezastąpione❤️
@Murawa wykorzystujesz na maksa używanie emotek 🤣
@Evela.6 czytam że masz histero za sobą 😊. Super 😊
Ja właśnie siedzę obżarta. Zrobiłam do roboty takie mega eleganckie tiramisu w kieliszkach 😎. Ale cosik mało alkoholu było czuć 🥴.

Cześć psiochy[emoji4]. Przyszłam żeby się trochę pogrzać w "blasku fleszy"[emoji12]. Dziękuję za życzenia [emoji3590][emoji3590][emoji3590]. Jesteście niezastąpione[emoji3590]
@Murawa wykorzystujesz na maksa używanie emotek [emoji1787]
@Evela.6 czytam że masz histero za sobą [emoji4]. Super [emoji4]
Ja właśnie siedzę obżarta. Zrobiłam do roboty takie mega eleganckie tiramisu w kieliszkach [emoji41]. Ale cosik mało alkoholu było czuć [emoji3061].
Ouuu jakby luksusowo [emoji16]

Fredzia najlepszego [emoji8] spełnienia marzeń [emoji3590]

Cześć psiochy😊. Przyszłam żeby się trochę pogrzać w "blasku fleszy"😜. Dziękuję za życzenia ❤️❤️❤️. Jesteście niezastąpione❤️
@Murawa wykorzystujesz na maksa używanie emotek 🤣
@Evela.6 czytam że masz histero za sobą 😊. Super 😊
Ja właśnie siedzę obżarta. Zrobiłam do roboty takie mega eleganckie tiramisu w kieliszkach 😎. Ale cosik mało alkoholu było czuć 🥴.
A ja się zbierałam, żeby złożyć życzenia , zanim wejdziesz, odpisałam na wszystkie wiadomości, ale nie na to 🙃
Kochana, wszystkiego, ale to wszystkiego najlepszego ❤️ przede wszystkim spokoju i uśmiechu na twarzy- mimo wszystko i przede wszystkim. Spełnienia marzeń 😍💕

A ja się zbierałam, żeby złożyć życzenia , zanim wejdziesz, odpisałam na wszystkie wiadomości, ale nie na to 🙃
Kochana, wszystkiego, ale to wszystkiego najlepszego ❤️ przede wszystkim spokoju i uśmiechu na twarzy- mimo wszystko i przede wszystkim. Spełnienia marzeń 😍💕
Spoko, moją 18-stkę obchodzę do wieczora 😜. Zdążyłaś 😊
Dziękuję 😘

reklama
Do góry