reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 😥😥😥 jestem załamana.
Strasznie mi przykro, wiem jaki to ból, kiedy beta rośnie, tak wysoko i nagle spada. Wiele musimy znieść kochana, ale są tu Dziewczyny , które przechodziły to co my, a teraz są mamusiami, albo za chwilę rodzą ✊✊ trzeba wierzyć, że i my będziemy szczęśliwe, tylko trzeba o to szczęście jeszcze zawalczyć. Życzę Ci siły ☀️

Dziewczyny mam pytanie . Zastrzyki które wam przepisuje lekarz do stymulacji są od ręki dostępne w aptece czy nie ? Czeka się na nie i ile ? Czy jak to wyglada ?

Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 😥😥😥 jestem załamana.
Przykro mi razem z Tobą 😪 musisz być silna bo wierzę, że jeszcze los uśmiechnie się do Ciebie. Jak już ochłoniesz to zrób sobie badania immunogiczne, chyba że już miałaś. Coś jest nie tak, że przy takich pięknych i zdrowych zarodkach oraz wysokiej becie tak to się skończyło . Ja w piątek jadę na wizytę serduszkową i powiem Ci, że mam obawy odnośnie pustego jaja.. bety dawno nie diagnozowalam.. na pewno w ogromnych strachu wyruszę w piątek na wizytę 😔

Przykro mi razem z Tobą 😪 musisz być silna bo wierzę, że jeszcze los uśmiechnie się do Ciebie. Jak już ochłoniesz to zrób sobie badania immunogiczne, chyba że już miałaś. Coś jest nie tak, że przy takich pięknych i zdrowych zarodkach oraz wysokiej becie tak to się skończyło . Ja w piątek jadę na wizytę serduszkową i powiem Ci, że mam obawy odnośnie pustego jaja.. bety dawno nie diagnozowalam.. na pewno w ogromnych strachu wyruszę w piątek na wizytę 😔
Trzymam kciuki za ciebie i życzę z całego serca powodzenia. Nie życzę nikomu porażki. Powodzenia. Będzie dobrze. Na razie musze zrobić przerwę bo za intensywnie to była. Nie mam siły już

reklama
Do góry