Coffe18
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 [emoji26][emoji26][emoji26] jestem załamana.
Strasznie mi przykro, wiem jaki to ból, kiedy beta rośnie, tak wysoko i nagle spada. Wiele musimy znieść kochana, ale są tu Dziewczyny , które przechodziły to co my, a teraz są mamusiami, albo za chwilę rodzą trzeba wierzyć, że i my będziemy szczęśliwe, tylko trzeba o to szczęście jeszcze zawalczyć. Życzę Ci siłyByłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 jestem załamana.
A miałaś już wizytę ?co lekarz mówił ? Może jeszcze nie wszystko stracone ... nie mogę w to uwierzyć ...kochana musisz być dzielnaByłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 jestem załamana.
Przykro mi razem z Tobą musisz być silna bo wierzę, że jeszcze los uśmiechnie się do Ciebie. Jak już ochłoniesz to zrób sobie badania immunogiczne, chyba że już miałaś. Coś jest nie tak, że przy takich pięknych i zdrowych zarodkach oraz wysokiej becie tak to się skończyło . Ja w piątek jadę na wizytę serduszkową i powiem Ci, że mam obawy odnośnie pustego jaja.. bety dawno nie diagnozowalam.. na pewno w ogromnych strachu wyruszę w piątek na wizytęByłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 jestem załamana.
W Gdańsku w aptece gdzie mieści się klinika są zawsze dostępne od rękiDziewczyny mam pytanie . Zastrzyki które wam przepisuje lekarz do stymulacji są od ręki dostępne w aptece czy nie ? Czeka się na nie i ile ? Czy jak to wyglada ?
O niee, cały czas wierzyłam że będzie dobrze.Byłam dziś. Beta spadła z 1250 na 752, progesteron z 17 na 14, 4 jestem załamana.
Trzymam kciuki za ciebie i życzę z całego serca powodzenia. Nie życzę nikomu porażki. Powodzenia. Będzie dobrze. Na razie musze zrobić przerwę bo za intensywnie to była. Nie mam siły jużPrzykro mi razem z Tobą musisz być silna bo wierzę, że jeszcze los uśmiechnie się do Ciebie. Jak już ochłoniesz to zrób sobie badania immunogiczne, chyba że już miałaś. Coś jest nie tak, że przy takich pięknych i zdrowych zarodkach oraz wysokiej becie tak to się skończyło . Ja w piątek jadę na wizytę serduszkową i powiem Ci, że mam obawy odnośnie pustego jaja.. bety dawno nie diagnozowalam.. na pewno w ogromnych strachu wyruszę w piątek na wizytę
Nie denerwuj sie(latwo mi mowic co a samej codziennie mi sie sni porod).W koncu spotkasz swoj najwiekszy cud.W koncu sie poznacieTrzymam kciuki i czekam na szczesliwe informacjeDziękuję serdecznie kochana
Dzwoniłam do szpitala i kazali dzwonić po 12.00 i mi powiedzą o której mma przyjechać... Ale mam stresa...