reklama
Ja biorę obecnie - profilaktycznie bo wiem, że po tych lekach łatwo o grzyby nie pytałam lekarza czy można ale nie widzę przeciwskazań, przecież to probiotykiCzy brała któraś z Was w ciąży lactovaginal dopochwowo?
Kazali mi lezec dali leki i tak leze sobie w szpitalnym łóżku
Trzymaj sie kochana
Tagitagi
Fanka BB :)
Na jakim etapie zakończyła się Twoja ciąża biochemiczna ? Wiesz co mogło być powodem ..lub jakieś przypuszczenia ?Powtórz betę pojutrze. Ja jestem po jednej biochemicznej dlatego zalecam ostrożność ale wierzę że u Ciebie jest dobrze.
Ostatnia edycja:
Ja brałam wcześniej, ale na ulotne jest napisane ,że niby można. Na stronie też.Czy brała któraś z Was w ciąży lactovaginal dopochwowo?
Może zaraz ktoś się odezwie.
Paulina_1408
Aktywna w BB
U mnie w 7 dpt była beta ponad 60 w 9dpt nieco ponad 80. Lekarz kazal mi powtórzyć badanie tak dla formalności w 14 dniu i odstawić leki. Odstawiłam i dostałam okresu. Nie wiadomo co mogło być powodem, wyjaśnił mi ze "coś" się zadziało ale zarodek sobie nie poradził. Ogólnie w mojej sytuacji gdzie u mnie nie było żadnych problemów potencjalnych jeśli chodzi o zajście w ciążę to mieliśmy 7 zarodków, bardzo dobrej klasy, jedna ciąża mamy synka, jedna biochemiczna która była dla mnie wstrząsem bo już byłam przeszczęśliwa i to była pierwsza próba po synku dlatego nie wiedziałam nawet że mi coś takiego grozi i teraz miałam podamy ostatni zarodek, modlę się o siły dla mojego Kropka i czekam na test którytym razem zrobię w 10 dpt i to jest moja ostatnia próba bojuż nie mamy zarodków ani środków na dalszą walkęNa jakim etapie zakończyła się Twoja ciąża biochemiczna ? Wiesz co mogło być powodem ..lub jakieś przypuszczenia ?
co było
Ostatnia edycja:
Ojeju, przykre. Co jest graneA mnie kochane zlapal taki ból w podbrzuszu ze wylądowalam na oddziale ginekologicznym
Aduś16
Wiem że można w ciąży, bardziej chciałam wiedzieć jak często je stosowały i czy były po nich dziwne uplawy... Chciałam doustny zamówić a przez przypadek zamówiłam tenJa brałam wcześniej, ale na ulotne jest napisane ,że niby można. Na stronie też.
Może zaraz ktoś się odezwie.
Ja biorę provag w kapsułkach. Trzeba się wspomagać a jeszcze dobrze jeszcze kiszonki jak ktoś lubi. Ja lubiłam ale ostatnio niestety odrzuca mnie od.kwasnychJa biorę obecnie - profilaktycznie bo wiem, że po tych lekach łatwo o grzyby nie pytałam lekarza czy można ale nie widzę przeciwskazań, przecież to probiotyki
reklama
Tagitagi
Kiedy robisz betę ? Teraz napewno kropek zostanie z TobaU mnie w 7 dpt była beta ponad 60 w 9dpt nieco ponad 80. Lekarz kazal mi powtórzyć badanie tak dla formalności w 14 dniu i odstawić leki. Odstawiłam i dostałam okresu. Nie wiadomo co mogło być powodem, wyjaśnił mi ze "coś" się zadziało ale zarodek sobie nie poradził. Ogólnie w mojej sytuacji gdzie u mnie nie było żadnych problemów potencjalnych jeśli chodzi o zajście w ciążę to mieliśmy 7 zarodków, bardzo dobrej klasy, jedna ciąża mamy synka, jedna biochemiczna która była dla mnie wstrząsem bo już byłam przeszczęśliwa i to była pierwsza próba po synku dlatego nie wiedziałam nawet że mi coś takiego grozi i teraz miałam podamy ostatni zarodek, modlę się o siły dla mojego Kropka i czekam na test którytym razem zrobię w 10 dpt i to jest moja ostatnia próba bojuż nie mamy zarodków ani środków na dalszą walkę
Podziel się: