reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie płacilismy nic dodatkowo. Że tak powiem 'wliczone' było w all inclusive [emoji6]Od początku nasza doktor mówiła o zapladnianiu wszystkich bo słabe nasienie i chcielismy badac zarodki
Chyba tylko ja trafiłam na dzinwgo Doktora który od razu jak powiedzieliśmy o dawcy to się zgodził i miał wyebane w to czego my chcemy tak naprawdę... ehm :(

reklama
Ale ja jestem wariatka, 1500mg mialo byc, sorki. Jestem zdesperowana i nastawiona na to jak nigdy, wczorajszy dzien caly przebeczalam po tym jak dostalam na maila cechy dawcy... będę lekarza przekonywała z całych sił żeby jak najwięcej zaplodnili nie tylko 6 o ile będą. To najpierw zrobimy to z krwi A później czekać na to co lekarz powie czy tą chromatyne badać od razu? Nie potrafię trzeźwo myśleć w stresie.
Nie wiem jak w twojej klinice ale w mojej za każdym razem (2razy) zapładniane były wszystkie, właśnie w związku z tym że korzystamy z dawcy... Bo inaczej chyba byśmy musieli 2 razy za nasienie dawcy płacić...

Do góry