reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Masz mega dziwne te cytokiny i całkiem inne wartości referencyjne [emoji848]. No ja nic z tego nie kumam. Może lekarz będzie mądrzejszy [emoji12]
Pokażę ci moje dla porównania. Mam za nisko IL10 a za wysoko IL2
No właśnie taka forma wyników byłaby dużo łatwiejsza dla mnie do zrozumienia. Ale dobra nie będę tu teraz rozkminac i kombinować bo i tak się nie znam na tym a już zaczynam się stresowac.[emoji849]

reklama
Dziewczyny mam te wyczekiwane Cytokiny i zupełnie one nic mi nie mowia[emoji2368]
Która z Was potrafi to rozszyfrować? Zobacz załącznik 1257552
Dziwne te wartości i zakresy referencyjne... gdzie robione w Invicta?? Jesli IL10 faktycznie masz poniżej 274 to bardzo nisko, przy tak niskim często są problemy utrzymaniem ciąży ale głównie jeśli IL2 jest wysoko a w tym wyniku ciężko to stwierdzić.. Pozatym IL10 powinno być wyższe niż ten gorny poziom w zakresie referencyjnym chyba że Invicta ma swoje metody oznaczen i inne wartości referencyjne.. Kiedy będziesz że swoją Panią doktor omawiać wynik?

A Ty czekasz na wizytę do Paśnika?czy Twoja gin też bada immunologie, dobrze kojarzę?pasnik patrzy całościowo na wyniki i wtedy ewentualnie zaleca leczenie dobrze że ile 2 też jest nisko bo ta z kolei "atakuje" zarodek[emoji8]
Czekam na tel od mojej doktor prowadzącej bo to ona mi zleciła te badania i z nią będę omawiać. Kazała mi tylko napisać jak będą wyniki i będzie dzwoni więc liczę, że jutro się odezwie. Chciałabym już ruszyć z miejsca [emoji85]

Dziwne te wartości i zakresy referencyjne... gdzie robione w Invicta?? Jesli IL10 faktycznie masz poniżej 274 to bardzo nisko, przy tak niskim często są problemy utrzymaniem ciąży ale głównie jeśli IL2 jest wysoko a w tym wyniku ciężko to stwierdzić.. Pozatym IL10 powinno być wyższe niż ten gorny poziom w zakresie referencyjnym chyba że Invicta ma swoje metody oznaczen i inne wartości referencyjne.. Kiedy będziesz że swoją Panią doktor omawiać wynik?
Dla mnie to zupelnie czarna magia... Robiłam w Invicta i teraz doktor ma dzwonić, dziś jej napisałam wieczorem, że już wyniki są. No u mnie jest problem z utrzymaniem ciąży więc może te wyniki coś jedna wniosą. [emoji848]

pewnie już pisałaś gdzieś Ale przepraszam- nie przekopię się przez nasze tony postów [emoji26] ile w rezultacie zdrowych zarodków do transferu Wam wyszło z 27 zapladnianych komórek?
8 blastocyst,przebadane 4 i wszystkie 4 zdrowe, dodatkowe 4 nieprzebadane. Znam tylko wynik końcowy, nie wiem jak się rozwijały inne itd.

Ja dzisiaj mialam wizyte
Niuniek ma juz 22 cm i 245gr.Wszystko gra i buczy😉😉😉
Extra, rosnie maluch 💞😍
Hej kochana, cała noc sie męczyłam.. Skurcze nieregularne i Majeczka wpycha się juz chyba do kanału rodnego...
Teraz mam bóle jak na okres i plecy trochę bolą... Czekam na telefon ze szpitala co dalej 😘
No Mireczko i Majeczko, czas na Was dziewczynki ✊✊😘😘

reklama
Do góry