reklama
Klaudusiek+
Zaciekawiona BB
Dziewczyny mam drugi wynik bety i aż mi lepiej rośnie :*
14 dzień 453
16 dzień 900
14 dzień 453
16 dzień 900
Wynik git , wydaje mi się że rokuje dobrze (osobiście nigdy nie robiłam tak wcześnie bety więc nie mogę odnieść się do swojego wyniku, ciekawe ile ja miałam w 6 dpt blaski ) . Po świętach obowiązkowo powtórz betę no i gratulacje za pierwszy pomyślny wynik!!!Dziewczynki
Beta 8dpt 3 dniowego zarodka 22.3. Czy to git?
Żebyś wiedziała że pierwszy pomyślny!
4 razy beta 0. Raz beta marną bo ciąża pozamaciczna
4 razy beta 0. Raz beta marną bo ciąża pozamaciczna
Wynik git [emoji6], wydaje mi się że rokuje dobrze (osobiście nigdy nie robiłam tak wcześnie bety więc nie mogę odnieść się do swojego wyniku, ciekawe ile ja miałam w 6 dpt blaski [emoji848]) . Po świętach obowiązkowo powtórz betę [emoji106] no i gratulacje za pierwszy pomyślny wynik!!! [emoji12]
Coffe18
Fanka BB :)
Kochane powiedzcie mi jak to u was wyglądało ze stymulacja ? W sensie ile ona trwa ? Po ilu dniach punkcją i potem po ilu transfer. Od początku maja zaczynam stymulację - lekarka twierdzi ze wszystko odbędzie się w maju. Tak bardzo się cieszę i jednocześnie denerwuje
Super, to na święta będziesz mogła odetchnąćDziewczyny mam drugi wynik bety i aż mi lepiej rośnie :*
14 dzień 453
16 dzień 900
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
Wg mnie jest dobrze. Najważniejsze przyrodty, ale to bardzo ladny wynik jak na ten dzien [emoji4]Dziewczynki
Beta 8dpt 3 dniowego zarodka 22.3. Czy to git?
Radosnych!
Podziel się: