Dziwny ten Twój lekarz, ja rozumiem powinien Ci przedstawić realne szanse, ale nie mówić, że na pewno się nie uda. Oby ten maluszek utarł mu nosa, trzymam mocno kciuki. Ja jak brałem estrofem od 2 dc 2x 1 a od 6 dc 3×1 to miałam mieć wizytę 10 lub 11 dc, i za każdym razem miałam jeszcze przyjść za 2 dni czyli od 13 miałam brać progesteron bo Endo było już ładne. Ja na Twoim miejscu to chyba poszlabym tego 12, w sumie zależy też jaka masz dawkę leku.Dziewczyny a jak to jest z FET. Bo dzisiaj mam już 2dc i od dziś biorę estrofem. On mi kazał zrobić USG dopiero między 12 a 16 dniem cyklu. To w którym dniu cyklu niby byłby transfer, skoro jeszcze proga trzeba 5 dni wcześniej włączyć? Kurde znowu nie ogarniam
reklama
Super wynik i blaski ładne. Kiedy testujesz??No i ostatecznie mamy 4 zamrożone blastki
4.1.2, 2x 4.2.3, 4.3.2.
Plus Bąk będący w brzuchu
No właśnie, to jakiś dramat. Ostatni świeży transfer miałam właśnie u nich i myśle, ze była taka sama sytuacja ale nie zbadali mi progaNo przy takim progesteronoe to endo już jest nie receptywne!!!
Tak sobie myślę, ty o tym wiesz i się nie dałaś a ile osób nie świadomych się zgodziło ?? Ehh ;(
Straszne to powiem wam. Tak się śmieją że pacjenci czytają fora i Googlują ale zobaczcie co się dziej ;(
Myslalam sobotę.Super wynik i blaski ładne. Kiedy testujesz??
Będzie 8dpt 3dniowca.
Nie za wcześnie?
Mam 35( zaraz 36) lat i u nich miałam 2 transfery...trochę mnie martwi, ze oni niestety liczą kasę za każdy transfer i dlatego chcą pojedynczo a nie dwa na raz. No ale do tego muszę mieć najpierw te dwa zarodkiCzyli póki co bardzo dobrze idzie. Naprawdę chciał ci zrobić świeży transfer z takimi wynikami?? Nosz kurde brak mi słów na tych lekarzy.
Dobrze że wiesz co nieco i się nie dajesz.
A dlaczego nie poda dwóch? Ile masz lat? Ile transferów już miałaś?
Mogę wiedzieć, gdzie Ty się leczysz?No właśnie, to jakiś dramat. Ostatni świeży transfer miałam właśnie u nich i myśle, ze była taka sama sytuacja ale nie zbadali mi progateraz jestem mądrzejsza ale właśnie przeraża mnie to, ze wiele osób o tym nie wie
![]()
daj znac jak efekty, tez wlasnie slyszalsm.ze Bocian w Bialymstoku to stosuje, w stanach jest ponoc jest dosc popularneJa jestem teraz stymulowana hormonem wzrostu na długim protokole w krio w Białymstoku
Mogę wiedzieć, gdzie Ty się leczysz?
Ostatnia edycja:
Hmm.. wydaje mi się że słyszałam dobre opinie na temat tej kliniki...pamiętaj, że zawsze można zmienić lekarza..W Novum
reklama
Dziewczyny jak czytam o tym jak lekarze/ kliniki robią nas w chu_a to aż mnie wkurw bierze, przed żadnym transferem nie miałam nawet sprawdzonego proga
serio dobrze że jest to forum, możemy się przynajmniej wymienić doświadczeniami, ja do procedury podchodziłam w Artemidzie w Białymstoku, totalna klapa. Miałam 4 zarodki i żaden nie został z nami, transfer za transferem i kasa tylko żeby się zgadzała.
@mala_Mi 80 mam nadzieję że twój wojownik utrze nosa temu doktorowi.
![Pouting face :rage: 😡](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f621.png)
@mala_Mi 80 mam nadzieję że twój wojownik utrze nosa temu doktorowi.
Podziel się: