Z częstych obserwacji bet u innych, raczej się podwajała lub potrajała. W sumie to nie mam dobrego porównania, jak naprawdę moja beta przyrosła po 2 dniach, gdyż miałam przeskok 4 dni.. Zobaczymy co środa pokażeA czemu ma byc 100, skoro juz 66% jest poprawne?[emoji848]
Wg mnie jest oki.
reklama
Tagitagi
Fanka BB :)
No a jednak możliweDlatego zapytałam jaki lekarz bez badań i zaleceń godzi się na podanie tego leku bo to az nie możliwe w przypadku lekarzy z Invicta... Z wynikami badan się z tym nie zgadzają bo nie wierzą w KIRy a co dopiero bez....
annemarie
Powiedz mu na nast wizycie zeby zlecil ci badania,ktore beda wskazywac na potrzebe brania tego.Niech nie robi z Ciebie krolika doswiadczalnego.ile masz transferow ( nieudanych) za soba,bez implantacji?A co szkodzi zdrowiu ja nie wiem bo ja nigdy nie miał tego więc tylko pytam was o rady jestem zielona dopiero się uczę
bazylia128
Hurrraaaa, hurrraaaaaa Ja tez sie musze pochwalic Kupilam nowe buty do biegania Pamietasz jak w tamtym roku dokladnie kupilam buty do biegania w nagrode po stymulacji to @fredka84 sie pytala czy damskich nie bylo I dokladnie rok temu jak sie okazalo zezostalam z jednym zarodeczkiem przeszlam zalamanie nrwowe a po roku jestem juz MAMA Wszystko jest mozliwe !!!!! Trzymam kciukasy !!!!!!!8 dojrzałych jednak lubię długo i delikatnie
annemarie
Ty nie patrz na innych ,tylko sluchaj nas czarownicBeta jest ok,naprawde.Jakby byla do doopy,napewno bym tego w bibulke nie owijala.Z częstych obserwacji bet u innych, raczej się podwajała lub potrajała. W sumie to nie mam dobrego porównania, jak naprawdę moja beta przyrosła po 2 dniach, gdyż miałam przeskok 4 dni.. Zobaczymy co środa pokaże
Aduś16
Ale też nieodpowiedzialne aby lekarz zalecal tak silny lek bez badan z których ma wynikać ze potrzeba go wziąć. Zapytaj najlepiej go czy może Ci zlecić takie badania dla własnego spokoju. Zapytaj go tez czy będzie kontrola morfologii po tym leku bo bez tego to jeszcze bardziej ryzykowneNo a jednak możliwe
Tagitagi
Jeden 2 blastki dobrej jakości i powiedział że tak zrobimy przy następnym Et nie mam pojęciaPowiedz mu na nast wizycie zeby zlecil ci badania,ktore beda wskazywac na potrzebe brania tego.Niech nie robi z Ciebie krolika doswiadczalnego.ile masz transferow ( nieudanych) za soba,bez implantacji?
Aduś16
A Ty kiedy się dowiesz kogo tam pod serduchem hodujesz? Czy coś mnie ominęłoTy nie patrz na innych ,tylko sluchaj nas czarownicBeta jest ok,naprawde.Jakby byla do doopy,napewno bym tego w bibulke nie owijala.
U mnie dwa razy z wolniej rosnącej bety okazał się być chłopiec wiec ja w tym też upatruje jakaa logikę
reklama
Tagitagi
A co po tym leku morfologia siadaAle też nieodpowiedzialne aby lekarz zalecal tak silny lek bez badan z których ma wynikać ze potrzeba go wziąć. Zapytaj najlepiej go czy może Ci zlecić takie badania dla własnego spokoju. Zapytaj go tez czy będzie kontrola morfologii po tym leku bo bez tego to jeszcze bardziej ryzykowne
zapytam napewno co i jak bo się teraz boje
Podziel się: