reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja właśnie czytałam że w cyklu poprzedzającym między 17-20 dc?? Max do 25 dc
Ja mam 20 dc i właśnie dostałam @ więc już pozamiatane
Mam wiadomości z pierwszej ręki. Napisałam do mojej lekarki i ona mówi że, trzeba być na antykach i około 17 tabletki robi się sraczing w cyklu poprzedzającym transfer.
Ja właśnie ją o to gnebię, bo jutro dostanę okres i może mi się uda to zrobić.
Edit, dała mi receptę na antyki i będę miała scratching 💪

Ja miałam cykl przed transferem, zaraz po miesiączce, pamiętam że doktor chciał zrobić przed owulacją. Nie jestem pewna, ale chyba można zrobić w cyklu z transferem, zaraz po @

Ja miałam cykl przed transferem, zaraz po miesiączce, pamiętam że doktor chciał zrobić przed owulacją. Nie jestem pewna, ale chyba można zrobić w cyklu z transferem, zaraz po @
To pewnie też zależy od lekarza. Zapytam jutro swojego, dziś wysłałam zapytanie do Invicty czy by mi nie zrobili

Mozesz rozważyć jeszcze wlew domaciczny z accofil 5 dni przed ET zamiast scratching. W Warszawie Ci go mogą zrobić w Salve, Invicta tez robi ale nie wiem jak to pacjentkami spoza kliniki

Dziewczyny ja już po punkcji. Pobrali 11 komórek jestem kuwa w szoku!!!!!!! Ostatnio miałam 4 z czego dwie dojrzałe, przypominam, ze to moja 5 stymulacja. W życiu tyle nie miałam. Teraz byłam na malutkich dawkach. Oczywiście jeszcze muszę poczekać ile będzie dojrzałych, dobrych itd ale póki co mały sukces 🙏 chyba, ze mnie oszukali i tylko tak pow żeby było ze stymulacja dobra ale moje komórki lipne...już chyba nikomu nie wierze 🤷🏻‍♀️ Ale póki co jest dobrze 😃

Mozesz rozważyć jeszcze wlew domaciczny z accofil 5 dni przed ET zamiast scratching. W Warszawie Ci go mogą zrobić w Salve, Invicta tez robi ale nie wiem jak to pacjentkami spoza kliniki
Kurcze ja to kompletnie zielona w tym jestem i na dodatek leczę się teraz w Czechach. A na ten accofil jest potrzebna recepta? Kto mi ja może wystawić? Myślałam też może o encorton ale nie mam recepty. Nic nie mam oprócz estrofemu i proga. Rany zaczynam panikować

reklama
Kurcze ja to kompletnie zielona w tym jestem i na dodatek leczę się teraz w Czechach. A na ten accofil jest potrzebna recepta? Kto mi ja może wystawić? Myślałam też może o encorton ale nie mam recepty. Nic nie mam oprócz estrofemu i proga. Rany zaczynam panikować
Wlew domaciczny z accofilu pomaga na wzrost endometrium, często proponują go w klinice. Robi się parę dni przed transferem. Ja bym nie brała encortonu bez zaleceń. To steryd. Ja mam recepty na jedno i drugie od immunologa. Accofil będę brała też w zastrzykach.

Do góry