reklama
Mam wiadomości z pierwszej ręki. Napisałam do mojej lekarki i ona mówi że, trzeba być na antykach i około 17 tabletki robi się sraczing w cyklu poprzedzającym transfer.Ja właśnie czytałam że w cyklu poprzedzającym między 17-20 dc?? Max do 25 dc
Ja mam 20 dc i właśnie dostałam @ więc już pozamiatane
Ja właśnie ją o to gnebię, bo jutro dostanę okres i może mi się uda to zrobić.
Edit, dała mi receptę na antyki i będę miała scratching
Ja miałam cykl przed transferem, zaraz po miesiączce, pamiętam że doktor chciał zrobić przed owulacją. Nie jestem pewna, ale chyba można zrobić w cyklu z transferem, zaraz po @Ja właśnie czytałam że w cyklu poprzedzającym między 17-20 dc?? Max do 25 dc
mala_Mi 80
Fanka BB :)
To pewnie też zależy od lekarza. Zapytam jutro swojego, dziś wysłałam zapytanie do Invicty czy by mi nie zrobiliJa miałam cykl przed transferem, zaraz po miesiączce, pamiętam że doktor chciał zrobić przed owulacją. Nie jestem pewna, ale chyba można zrobić w cyklu z transferem, zaraz po @
Aduś16
W drugiej fazie cyklu poprzedzającego transferDziewczyny, a w którym dniu cyklu robi się scratching
Aduś16
Mozesz rozważyć jeszcze wlew domaciczny z accofil 5 dni przed ET zamiast scratching. W Warszawie Ci go mogą zrobić w Salve, Invicta tez robi ale nie wiem jak to pacjentkami spoza klinikiJa właśnie czytałam że w cyklu poprzedzającym między 17-20 dc?? Max do 25 dc
Dziewczyny ja już po punkcji. Pobrali 11 komórek jestem kuwa w szoku!!!!!!! Ostatnio miałam 4 z czego dwie dojrzałe, przypominam, ze to moja 5 stymulacja. W życiu tyle nie miałam. Teraz byłam na malutkich dawkach. Oczywiście jeszcze muszę poczekać ile będzie dojrzałych, dobrych itd ale póki co mały sukces chyba, ze mnie oszukali i tylko tak pow żeby było ze stymulacja dobra ale moje komórki lipne...już chyba nikomu nie wierze Ale póki co jest dobrze
mala_Mi 80
Kurcze ja to kompletnie zielona w tym jestem i na dodatek leczę się teraz w Czechach. A na ten accofil jest potrzebna recepta? Kto mi ja może wystawić? Myślałam też może o encorton ale nie mam recepty. Nic nie mam oprócz estrofemu i proga. Rany zaczynam panikowaćMozesz rozważyć jeszcze wlew domaciczny z accofil 5 dni przed ET zamiast scratching. W Warszawie Ci go mogą zrobić w Salve, Invicta tez robi ale nie wiem jak to pacjentkami spoza kliniki
Gonia0605
Tuż przed miesiączką... 20-25 dcDziewczyny, a w którym dniu cyklu robi się scratching
reklama
Gonia0605
Wlew domaciczny z accofilu pomaga na wzrost endometrium, często proponują go w klinice. Robi się parę dni przed transferem. Ja bym nie brała encortonu bez zaleceń. To steryd. Ja mam recepty na jedno i drugie od immunologa. Accofil będę brała też w zastrzykach.Kurcze ja to kompletnie zielona w tym jestem i na dodatek leczę się teraz w Czechach. A na ten accofil jest potrzebna recepta? Kto mi ja może wystawić? Myślałam też może o encorton ale nie mam recepty. Nic nie mam oprócz estrofemu i proga. Rany zaczynam panikować
Podziel się: