Coś czuję że to będzie Ten, mocno trzymam kciukiZostała nam tylko/aż 1 bardzo ładna ekspandująca blastocysta z nasienia dawcy. Cieszę się że jest ale tym samym dołączam do grona dziewczyn "ostatniej szansy".
Pgta nie robimy, bo wszyscy zgodnie uważamy że nie ma sensu.
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ooo to jest nas jeszcze więcej niż myślałam. Czyli za nasze jedynaki ❤U mnie tez pierwszy i ostatni mrozaczek. Teraz biopsja kolejny cykl transfer jak wszystko dobrze pójdzie
Ojjjj tak oby z nami zostałyOoo to jest nas jeszcze więcej niż myślałam. Czyli za nasze jedynaki ❤
Taaaa, jadę tam już ostatni raz w życiu, więc się cieszę .@bzzz1 powodzenia na wizycie!
@Natsnats, oby pobrali duużo dojrzałych jajek
@Madlene83 za betę do nieba
@szakszuka , ty też robisz betę dzisiaj? Trzymam kciuki!
@fredka84 już jutro drugie szczepienie nie wiem kiedy to zleciało...
No kurcze jak widać co klinika to obyczaj mi zostały dwa i nie było opcji. No, ale u nas było dofinansowanie do in vitro. Może to wpływa na to czy można czy nie... ciekawe:-) to powodzenia:-)Tak w pl ale został nam tylko jeden zarodek 432wiec lekarz zaproponował nową stymulację i można ten słabszy potem podać z jakimś lepszym jak uzyskamy z nowego podejścia
Ja słyszałam, że przy dofinansowaniu w PL musisz zabrać wszystkie zarodki przed kolejna stymulacją, prywatnie masz wybór..No kurcze jak widać co klinika to obyczaj mi zostały dwa i nie było opcji. No, ale u nas było dofinansowanie do in vitro. Może to wpływa na to czy można czy nie... ciekawe:-) to powodzenia:-)
.
U mnie za pierwszym się udało, jesteśmy też po trzech inseminacjach.Witam ciężko mi się połapać z tym forum czytam wpisy ale wszystko się miesza mam do was pytanie napiszcie proszę za którym razem wam się udało co było powodem straty transferu co robilyscie po nieudanym Et jakie badania i jakie przerwy miałyście
To niefajnie, bo na przykład masz dużo zarodków słabych i Ci może wyjść na to samo co komercyjna procedura. No dobra i tak nie ma co narzekać.. bo refundacja jest i to zawsze coś...Co się stanie jak się skończy :-(Ja słyszałam, że przy dofinansowaniu w PL musisz zabrać wszystkie zarodki przed kolejna stymulacją, prywatnie masz wybór..
.
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziewczyny czy scratching endometrium mogę zrobić w innej klinice niż swoja? W sensie czy jest szansa że ktoś mi zrobi jak nie jestem pacjentką? I do którego dnia najpóźniej trzeba by zrobić, bo już mam 20dc i nawet gdybym chciała, to teraz jechać znowu do Czech to masakra a chora jestem
Podziel się: