Nie scratching to takie zadrapanie endonometrium w cyklu przed, podobno pomaga w implantacji, ale receptywnośc reż działa jak scratching bo pobierają próbkę do badaniaA to srachting to jest ta cała receptywnosc macicy ?czy mylę pojęcia
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Dziękuję, zapytam. W immuno lekarz nie wierzy, chciałam sama coś sprawdzić ale choróbsko mnie jakieś teraz dopadło i leżę i kwiczę.A immuno robiłaś??? Może test kurczliwości macicy?? Scratching wypytaj o wszystko.
Każdy chce szansę zwiększyć na maksa
Tagitagi
Aaaa no bo też mam mieć właśnie receptywnosc prz następnym Et ale to się robi miesiąc przed Et tym prawidłowym gdzie podane będą zarodki ciekawe jak to jest czy lepiej świeże czy mrożone się przyjmują czy to po prostu szczęście musi paść na zarodekNie scratching to takie zadrapanie endonometrium w cyklu przed, podobno pomaga w implantacji, ale receptywnośc reż działa jak scratching bo pobierają próbkę do badania
motylek24
Mimo wszystko efekt jest dużo lepszy niż do tej pory. Kiedy transfer?Została nam tylko/aż 1 bardzo ładna ekspandująca blastocysta z nasienia dawcy. Cieszę się że jest ale tym samym dołączam do grona dziewczyn "ostatniej szansy".
Pgta nie robimy, bo wszyscy zgodnie uważamy że nie ma sensu.
Gonia0605
@bzzz1 powodzenia na wizycie!
@Natsnats, oby pobrali duużo dojrzałych jajek
@Madlene83 za betę do nieba
@szakszuka , ty też robisz betę dzisiaj? Trzymam kciuki!
@fredka84 już jutro drugie szczepienie nie wiem kiedy to zleciało...
@Natsnats, oby pobrali duużo dojrzałych jajek
@Madlene83 za betę do nieba
@szakszuka , ty też robisz betę dzisiaj? Trzymam kciuki!
@fredka84 już jutro drugie szczepienie nie wiem kiedy to zleciało...
Wesoła_Aga
Słyszałyście??
Naukowcy z ośrodków Harvard, MIT oraz Brigham and Women’s Hospital sprawdzali odpowiedź immulogiczny u kobiet ciężarnych i w trakcie laktacji po zaszczepieniu przeciwko COVID-19 z użyciem szczepionki Pfizer i Moderna. Szczepienia miały miejsce między grudniem 2020 r. a marcem 2021 r.
Wnioski z badania: szczepionki Pfizer i Moderna są skuteczne u kobiet w ciąży. Zaobserwowano u nich bardzo silną odpowiedź immunologiczną oraz przekazywanie wysokich przeciwciał swoim dzieciom.
Co więcej, badanie krwi pępowinowej i łożyska wykazało, że dzieci kobiet zaszczepionych przeciwko COVID-19 mają znacząco więcej przeciwciał niż dzieci, których matki wcześniej zaraziły się wirusem SARS-CoV-19.
Szczepionka przeciwko COVID-19 dla ciężarnych – co wiemy?
W czwartek 25 marca 2021 r. American Journal of Obstetrics and Gynecology opublikował badanie, w którym wzięło udział 131 kobiet, z czego 84 było to kobiety w ciąży, a 31 kobiety karmiące piersią, w czasie laktacji.Naukowcy z ośrodków Harvard, MIT oraz Brigham and Women’s Hospital sprawdzali odpowiedź immulogiczny u kobiet ciężarnych i w trakcie laktacji po zaszczepieniu przeciwko COVID-19 z użyciem szczepionki Pfizer i Moderna. Szczepienia miały miejsce między grudniem 2020 r. a marcem 2021 r.
Wnioski z badania: szczepionki Pfizer i Moderna są skuteczne u kobiet w ciąży. Zaobserwowano u nich bardzo silną odpowiedź immunologiczną oraz przekazywanie wysokich przeciwciał swoim dzieciom.
Co więcej, badanie krwi pępowinowej i łożyska wykazało, że dzieci kobiet zaszczepionych przeciwko COVID-19 mają znacząco więcej przeciwciał niż dzieci, których matki wcześniej zaraziły się wirusem SARS-CoV-19.
Gonia0605
Oby to była ta blastka, która spełni Twoje marzenieDziękuję, zapytam. W immuno lekarz nie wierzy, chciałam sama coś sprawdzić ale choróbsko mnie jakieś teraz dopadło i leżę i kwiczę.
mala_Mi 80
Transfer w przyszłym cyklu jeśli nic się nie wydarzyMimo wszystko efekt jest dużo lepszy niż do tej pory. Kiedy transfer?
U mnie tez pierwszy i ostatni mrozaczek. Teraz biopsja kolejny cykl transfer jak wszystko dobrze pójdzieTransfer w przyszłym cyklu jeśli nic się nie wydarzy
reklama
mala_Mi 80
Gonia jedziemy na tym samym wózku. Wiesz, że cały czas trzymam mocno za Twojego jedynaka. I za Fredkowego oczywiścieOby to była ta blastka, która spełni Twoje marzenie
Podziel się: