reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@bazylia128
Monia to normalne ;) nowa sytuacja, tak bardzo wyczekiwana. Wszystko się powoli ułoży. Nauczycie się żyć ze sobą. Poradzicie sobie 😘 Tyle przeszliście razem 😊 z dnia na dzień będzie lepiej, nie wiem czy łatwiej 😂😂
Nim się obejrzysz to będziecie zdmuchiwać jedną świeczkę na torcie 😘😘 idź spać 😘 niech Łukasz pełni warte nocną 😜

To są widełki nie invitrowe ☺️ Wynik jest normalny w naszym przypadku 😜

A na stronie mojej kliniki jest :

Czynniki ryzyka wystąpienia zespołu hiperstymulacji jajników

Do innych czynników podnoszących ryzyko wystąpienia OHSS można podzielić na występujące przed leczeniem oraz ujawniające się podczas stymulacji jajników.

...

Czynniki ryzyka występujące podczas leczenia:

• poziom estradiolu we krwi przekraczający 4000 pg/ml.
  • liczba pęcherzyków powyżej 20 po stymulacji jajników
  • Zastosowane hCG w celu wywołania dojrzewania komórek jajowych,
  • Suplementacja II fazy za pomocą hCG,
  • ciąża
Wszystko jasne - to ciąża :p 😂 No co? Pomarzyć można nie?

Wiesz ja im nie mogę dyktować co mają najpierw robić, to nie moja decyzja, to jest Angli.... Tu wogole cud jak coś wogole leczą więc to że od razu dał antybiotyk to i tak wyjątek w całym ich ciążowym leczeniu. Stwierdził że nie jak będą przechodzić szybko objawy to w poniedziałek mocz do badania i zmieniają wtedy pewnie antybiotyk ma inny ale ten co dał najczęściej tego typu infekcje skutecznie leczą w ciąży i bezpieczny dla płodu
Ja bym wziela. Moja gin bardzo mnie na infekcje w ciazy uczulala.

reklama
Do góry