reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Na ta chwile nie wiem co chce robić dalej... Po ostatniej stymulacji Tex mialam 3 piękne blastki i co... I nic z tego... Chcę się dowiedzieć ogólnie wszystkiego.... N razie chce odpocząć... A co będzie dalej... Tego nikt nie wie
Odpocznij. Po ostatnim niepowodzeniu targały Tobą podobne emocje i to zrozumiałe. Ale sama widzisz, że to chwilowe. Masz po co wracać. Niektóre dziewczyny tu oddały by wszystko, żeby mieć po co wrócić i o co zawalczyć. Jesteś silniejsza niż w tym momencie o sobie myślisz. Tylko odpocznij. [emoji8]

reklama
Tylko immunologi chyba nie mam. Histeroskopie mialam robiona przed inseminacja pierwsza czyli pod koniec 2019 roku. Nie wiem co zrobić z tej immunologi... Eh... Tylko ciekawi mnie to czemu na 3 transfery beta była pozytywna... Nie wiem już nic. Jestem głupia i tyle... Na razie nie chce myśleć... Zobaczymy co powie lekarz... Pojadę bo co mi szkodzi... A później zadecydujemy z mężem co dalej
A genetyka? Badaliscie?

reklama

Załączniki

• pobrane.jpg
    pobrane.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 69
Do góry