reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Omg ale mam stresa przed jutrem 😔😔😔 Boje się że już beta będzie 0.... Seriooo 😔 no jak może być dobrze jak od jakiegoś czasu tylko pech mnie otacza 😔😔😔 właśnie dostałam telefon że moja ciocie pokonał covid 😔😔😔😔 mam mega dola... Serioooo 😭😭😭 przecież nie narysuje sibie wysokiej bety..
Mam nadzieję że wynik będzie jednak inny niż przewiduje, ale szczeze w to wątpię bo był naprawdę maly wczoraj i nie daje sobie szans... 😔😔😔😔
Moja teściowa też przegrała z covidem. A byla zdrowa, nic jej nie bylo 😢 Dalej się nie możemy pozbierać..

Już nie masz na nic wpływu.. Ale w razie czego wspaniałe zaplecze! 3 blasty ❤

reklama
Omg ale mam stresa przed jutrem [emoji17][emoji17][emoji17] Boje się że już beta będzie 0.... Seriooo [emoji17] no jak może być dobrze jak od jakiegoś czasu tylko pech mnie otacza [emoji17][emoji17][emoji17] właśnie dostałam telefon że moja ciocie pokonał covid [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17] mam mega dola... Serioooo [emoji24][emoji24][emoji24] przecież nie narysuje sibie wysokiej bety..
Mam nadzieję że wynik będzie jednak inny niż przewiduje, ale szczeze w to wątpię bo był naprawdę maly wczoraj i nie daje sobie szans... [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
Rozumiem Twój stres ale teraz możesz tylko czekać na wynik bety Ja trzymam kciuki żeby była jak najwyższa [emoji110][emoji110][emoji110]

Jak czesto w Waszych klinikach trzeba powtarzac test na covid? Bo dziś dzwoniłam na nowej kliniki do której moze sie przeniose, jeszcze nie zdecydowałam i test 300zł i ważny tylko miesiac [emoji20][emoji20][emoji20] Jak by mało to wszystko kosztowało to jeszcze test na covid [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
A musisz robić u nich czy może być gdzie indziej? Bo w diagnostyce mają antygenowe za 120 zł. Spora oszczędność

Omg ale mam stresa przed jutrem 😔😔😔 Boje się że już beta będzie 0.... Seriooo 😔 no jak może być dobrze jak od jakiegoś czasu tylko pech mnie otacza 😔😔😔 właśnie dostałam telefon że moja ciocie pokonał covid 😔😔😔😔 mam mega dola... Serioooo 😭😭😭 przecież nie narysuje sibie wysokiej bety..
Mam nadzieję że wynik będzie jednak inny niż przewiduje, ale szczeze w to wątpię bo był naprawdę maly wczoraj i nie daje sobie szans... 😔😔😔😔
Przykro mi, trzymaj się jakoś. A jutro będzie dobrze ✊

Hejka laseczki byliśmy ze starym w klinice bo jeszcze wymazy z cewki miał do zrobienia a o nich zapomniał . W 2 dniu cyklu czyli za kilka dni mam zrobić hormony i odrazu na wizytę do Pani dr . Ale już dziś pielęgniarka poinformowała mnie ze nie mam co liczyć na ten cykl bo jak bym była stymulowana to punkcja by mi w święta wypadała a oni zamknięci :( . A ja mam jesCZe długie cykle 🤦🏼‍♀️ takie po 36-40 dni. I znowu tyle czekania ehhhh

reklama
Jak czesto w Waszych klinikach trzeba powtarzac test na covid? Bo dziś dzwoniłam na nowej kliniki do której moze sie przeniose, jeszcze nie zdecydowałam i test 300zł i ważny tylko miesiac [emoji20][emoji20][emoji20] Jak by mało to wszystko kosztowało to jeszcze test na covid [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]
Jaka klinika ???

Do góry