Dziewczyny popłakałam się ze śmiechu, ja swoje majtki znalazłam w kieszeni szlafroka po punkcji też się zastanawiałam kto je tam włożył najlepiej po punkcji mąż z lekarzem wieźli mnie na wózku do sali pozabiegowej i lekarz do mnie mówi teraz mąż pomału pomoże wstać, a ja do lekarza zamiast do męża, tak się go uczepiłam że on mnie ostatecznie przerzucił na łóżko, oczywiście tego nie pamiętam, podobno śmiali się w głos że mnie.
reklama
nieagatka
Fanka BB :)
A ja czekam na czyszczenie kamienia. Bleh nie znoszę, ale nastepna taka okazja moze nadazyc sie za 5 lat to korzystam [emoji23]O widzisz - normalnie Francja elegancja u Was[emoji6]
Dobra, nie zagaduj mnie [emoji23] Do domu, jeeeeee[emoji4]
A Ty spierdalaj do domu [emoji23][emoji23][emoji8][emoji8]
motylek24
U ginekologa mam wypasiona łazienkę, tylko ostatnio skąpi na te "kapcie". W klinice zaprowadzają do kanciapy typu schowek na szczotki i polecają się rozebrać tudzież ubrać.U nas salki na transfer maja mini łazienki, w ktorych sie rozbierasz, zostawiasz spodnie, majty, buty, zakladasz wdzianko i czepek i wychodzisz i pakujesz sie na fotel.
mala_Mi 80
Słuchaj może to trwało tak długo, bo stringi miałaś i nie wiedzieli gdzie przód a gdzie tyłAle Wy jesteście super dziewczyny ja uwielbiam mieć narkozę ale teraz po tych opowieściach i zakładaniu i ściganiu majtek to się zastanowię swoją drogą jak punkcja normalnie trwa jakieś 15 minut i tyle były inne dziewczyny na sali a mnie dopiero po 40 minutach wybudzili to ciekawa jestem co tam się działo- pytałam to mówili, ze mnie wybudzić nie mogli ale teraz już nie wiem
Kropka3333
1 podejście, podane 2 zarodki ❤Dziewczyny za którym razem udało wam się zajść w ciążę po invitro?
katarzyna86
Widocznie zależy od kliniki... u mnie zabieg to około pół godziny, potem przechodzisz z sali zabiegowej na sale z łóżkami, gdzie leżysz te 2 godziny, tyle że u mnie nie pozwalają spać... Pół godziny po obudzeniu możesz się napić wody, jak jest ok, to pół godziny później możesz zjeść (ale jedzenie przynosisz sama). No i jeśli jest ok, to idziesz do lekarza na rozmowę ile komórek itd...
Hehe no tak napiszę skargę, no przecież mógłby mi je ubrać przystojny lekarz a nie ja sama, wygrzebując je z szafkiJakaś nieprofesjonalna ta twoja klinika. Musisz napisać skargę, że nie zakładają majtek
Wesoła_Aga
na fotelu ginekologicznymDziewczyny głupie pytanie Czy wy punkcję miałyście na fotelu ginekologicznym czy brali was na salę na łóżku?
nie schodziłam sama - siedziałąm na fotelu rozkraczona a obudziłam się na łóżku
laski jak wy się transportowałyście z tych foteli to ja nie wiem !
O a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko
Mnie jakos sami dowlekli
Wesoła_Aga
co np??Siniaków nie miałam wiec chyba było delikatniej [emoji23] pielęgniarka mi opowiadała czego ona się nasluchala już od pacjentek po narkozie, kiedy nie są do końca świadome co mówią i robia[emoji41][emoji13] wesoło tam mają [emoji41]
opowiadaj !
Ja to pewnie narzekałam na chłopa
reklama
Kurde poplakalam się że śmiechu czytając Was u mnie są szafki, gdzie się wszystko zostawia przed punkcją lub transferem.
Byłam dziś u lekarza na kontroli, dziś 8dc i mam ładne endometrium, ale jeszcze troszkę za cienkie 6.8 mm. W piątek mam mieć wizytę i może ustala już mi datę kriotransferu. Ogólnie lekarz stwierdził, ze jak teraz nie wyjdzie to on proponuje zrobić histeroskopie i immunologii. Dziewczyny co o tym sądzicie, a kriotyp warto zbadać?
Mój lekarz zaleca embroglue , a o nacięciu otoczki mówił, że ma zdecydować embriolog.
@Evela.6 dopiszesz mnie do kalendarza na 26.03 wizyta przed kriotransferem, z góry dziękuję.
Byłam dziś u lekarza na kontroli, dziś 8dc i mam ładne endometrium, ale jeszcze troszkę za cienkie 6.8 mm. W piątek mam mieć wizytę i może ustala już mi datę kriotransferu. Ogólnie lekarz stwierdził, ze jak teraz nie wyjdzie to on proponuje zrobić histeroskopie i immunologii. Dziewczyny co o tym sądzicie, a kriotyp warto zbadać?
Mój lekarz zaleca embroglue , a o nacięciu otoczki mówił, że ma zdecydować embriolog.
@Evela.6 dopiszesz mnie do kalendarza na 26.03 wizyta przed kriotransferem, z góry dziękuję.
Podziel się: