Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkami zawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubieraO a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
O kuwa, normalnie płaczę pytałaś kto ci te majty założył??Na fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkami zawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
, dobreNa fotelu, na tym samym fotelu się pozniej obudziłam na dodatek z założonymi majtkami zawsze mnie to stresowało że mi na nieświadomce ktoś majty ubiera
Pan woźny zajmuje się takimi rzeczamiO kuwa, normalnie płaczę pytałaś kto ci te majty założył??
Ps I to on trzyma młotek przy punkcji
Gonia0605
Na foteluDziewczyny głupie pytanie Czy wy punkcję miałyście na fotelu ginekologicznym czy brali was na salę na łóżku?
mala_Mi 80
Ciekawe, czy jeszcze mogę się wycofaćPan woźny zajmuje się takimi rzeczami
Ps I to on trzyma młotek przy punkcji
Gonia0605
To krótka narkoza... Sama wchodzisz na fotel, budzą Cię i sama wracasz do łóżka (no dobra, może lekko prowadzą za ramię)...O a jednak to może być prawda co czytałam. Ale że jak, idziesz na fotel a potem co? Ściągają zwłoki na łóżko
Nie da rady - już skóra sprzedanaCiekawe, czy jeszcze mogę się wycofać
mala_Mi 80
No nie wiem czy taka krótka, po dwóch poprzednich spałam nieprzytomna ze 3 godzinyTo krótka narkoza... Sama wchodzisz na fotel, budzą Cię i sama wracasz do łóżka (no dobra, może lekko prowadzą za ramię)...
reklama
mala_Mi 80
Dobrze że jestem już stara i nieatrakcyjna, przynajmniej mam pewność, że mnie ten woźny nie wykorzystaNie da rady - już skóra sprzedana
Podziel się: