reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witajcie kochane
Ja w czwartek podchodze do transferu i strasznie sie boje ze mi sie nie uda kolejny raz najgorsze jest to ze od soboty nie mysle o niczym innym
Postaraj się trochę 'wyluzowac'. Obawa, że się nie uda będzie zawsze, to naturalne . Ale pomyśl , że przecież nie masz na to wpływu. Zajmij czymś głowę do czwartku [emoji8]

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Prześliczna!!! Gratuluję malutkiej no i wytrwania w angielskiej służbie zdrowia

Ja w Invictie czekałam 10 dni, choć mówili, że po 14 będa wyniki albo nawet później, bo zawaleni są testami na covid. Nie zmienia to faktu, że ten cykl przepada, bo zarodki trzeba zamrozić na czas badania a potem rozmrozić.

ALE CUDO MALEŃKIE. Witaj Małgosiu na świecie ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 🥰 ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ i ogromne gratulacje dla rodziców. Cudowne chwile przed Wami. A mamie życzę🥰 szybkiego powrotu do formy

10 czy 14 dni to o tak zawsze lepiej (bo to 1cykl) niż 40! 🥶

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Cudo 😍 😍😍.
Gratulację, odpoczywajcie i wracajcie do domku.

reklama
A ile masz mrozakow ? Jesli Cie stać na to badanie to ja bym robila bo to zawsze jakiś krok do przodu.. jeśli to jest to co Invicta robi to wyjdzie tam okno implantacyjne, czy nie ma żadnego stanu zapalnego w endo i poziom uNK wiec uważam że warto. Sama to robilam po pierwszym nieudanym crio jak wróciłam po rodzeństwo
Oo A czy mogę prosić link do tego badania nie mogę znaleźć w invicta wlasnie. Czy pamiętasz koszt może? Został mi 1 ❄ 4ba i 9 komórek w razie w.

Do góry