reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Moja córka rozrabia w najlepsze, właśnie maltretuje starszaka....
Niestety z tymi cyklami to różnie bywa, jak nigdy nie miałam problemów tak teraz szaleństwo na maksa.

Ps widziałaś ten film z lekarzem z twojej kliniki? Fajny, w sensie widać ma wiedzę.
Nie widziałam - nie chcę na nikogo z tej kliniki patrzeć, nawet na swoją lekarkę i panie z recepcji 🤦. Juz mnie trzepie na myśl, że znowu będę musiała tam jeździć 🤦

reklama
Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie

Gratulacje kochana ❤️❤️❤️
Baaaardzo mocno się cieszę że masz już swój cud przy sobie 🥰
Niech maleńka Małgosia się zdrowo chowa 😘😘😘

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Gratulacje Kochana!!!!!!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍
Nie ma dobrych słów, żeby opisać jak bardzo się cieszę ❤️Zdrowka dla Was Dziewczyny ❤️❤️❤️

ej w tym wieku menopauza? Jakoś kojarzy mi się że to bardziej po 50...?

Ale dopochwowo brałaś? Jeśli dopochwowo to są substancje pomocnicze które się nie rozpuscily ja brałam dużo luteiny to i czasami kulka wypadła jakąś resztek.
Moja znajoma przeszła menopauze jak miała jakieś 25 lat [emoji85]

Moja znajoma przeszła menopauze jak miała jakieś 25 lat [emoji85]
No niestety zdarza się coraz częściej. U mnie znajoma zaszla w ciąże naturalnie pierwszy cykl wszystko easy way. Po dwóch latach starania po drugie i nic... w końcu po 1,5-2 latach powiedziała, ze nie może zajść w ciąże. Trochę się oburzyła na klinikę niepłodności, ale to był strzał w 10. Bo dziewczyna 30l i AMH 0,8 po 6 miesiącach 0,4. Podeszli do in vitro bo czasu brakowało a mieli plan na dużą rodzine. Nie dwójkę, ale conajmniej 3-4 dzieci. Życie pod ten plan ustawiali. Jak to wszystko weryfikuje.... ale fakt dwójka dzieci to nie 0.

reklama
A ja dzisiaj mało zawału nie dostałam. Siedzę z synem w domu, bo mąż ma szkolenie ważne. A synuś chciał „urlop” :-) to niech mu będzie. W końcu w domu siedzę. I tak mnie od rana ciągnie w pachwinie. Położyłam się bo może więzadła się rozciągają. I tak leżę i czuje ból a on zanika za jakiś czas i tak od nowa, pojawia się i znika. No serio boli. Myśle sobie ja to znam! to chyba skurcze... Zanim wpadłam w pełną panikę sprawdzam kiedy się zaczynają skurcze Braxtona. Po 20tc ja jestem w 19tc uffff. Wezmę nospe i zobaczę czy przejdzie. Porodowe to nie przejdą. Na szczęcie już luzzz. Ale już tworzyłam plan co ja zrobię z synem bo sama z nim jestem a mąż daleko.

Do góry