reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Moja córka rozrabia w najlepsze, właśnie maltretuje starszaka....
Niestety z tymi cyklami to różnie bywa, jak nigdy nie miałam problemów tak teraz szaleństwo na maksa.

Ps widziałaś ten film z lekarzem z twojej kliniki? Fajny, w sensie widać ma wiedzę.
Nie widziałam - nie chcę na nikogo z tej kliniki patrzeć, nawet na swoją lekarkę i panie z recepcji 🤦. Juz mnie trzepie na myśl, że znowu będę musiała tam jeździć 🤦

reklama
Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie

Gratulacje kochana ❤️❤️❤️
Baaaardzo mocno się cieszę że masz już swój cud przy sobie 🥰
Niech maleńka Małgosia się zdrowo chowa 😘😘😘

Przedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razem🥰🥰🥰kocham nad zycie
Gratulacje Kochana!!!!!!!!! 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍
Nie ma dobrych słów, żeby opisać jak bardzo się cieszę ❤️Zdrowka dla Was Dziewczyny ❤️❤️❤️

ej w tym wieku menopauza? Jakoś kojarzy mi się że to bardziej po 50...?

Ale dopochwowo brałaś? Jeśli dopochwowo to są substancje pomocnicze które się nie rozpuscily ja brałam dużo luteiny to i czasami kulka wypadła jakąś resztek.
Moja znajoma przeszła menopauze jak miała jakieś 25 lat [emoji85]

Moja znajoma przeszła menopauze jak miała jakieś 25 lat [emoji85]
No niestety zdarza się coraz częściej. U mnie znajoma zaszla w ciąże naturalnie pierwszy cykl wszystko easy way. Po dwóch latach starania po drugie i nic... w końcu po 1,5-2 latach powiedziała, ze nie może zajść w ciąże. Trochę się oburzyła na klinikę niepłodności, ale to był strzał w 10. Bo dziewczyna 30l i AMH 0,8 po 6 miesiącach 0,4. Podeszli do in vitro bo czasu brakowało a mieli plan na dużą rodzine. Nie dwójkę, ale conajmniej 3-4 dzieci. Życie pod ten plan ustawiali. Jak to wszystko weryfikuje.... ale fakt dwójka dzieci to nie 0.

reklama
A ja dzisiaj mało zawału nie dostałam. Siedzę z synem w domu, bo mąż ma szkolenie ważne. A synuś chciał „urlop” :-) to niech mu będzie. W końcu w domu siedzę. I tak mnie od rana ciągnie w pachwinie. Położyłam się bo może więzadła się rozciągają. I tak leżę i czuje ból a on zanika za jakiś czas i tak od nowa, pojawia się i znika. No serio boli. Myśle sobie ja to znam! to chyba skurcze... Zanim wpadłam w pełną panikę sprawdzam kiedy się zaczynają skurcze Braxtona. Po 20tc ja jestem w 19tc uffff. Wezmę nospe i zobaczę czy przejdzie. Porodowe to nie przejdą. Na szczęcie już luzzz. Ale już tworzyłam plan co ja zrobię z synem bo sama z nim jestem a mąż daleko.

Do góry