Nie wiem jakie masz AMH ale to co piszesz kiepsko brzmi. Geberalnie pierwsza dawka - uderzeniowa kest do rekrutacji komórek potem się zmniejsza, żeby sobie spokojnie rosły a nie rekrutowaly się nowe. Niby to najlepszy kierunek. Tylko dawanie 450 jednostek to bardzo duzo zrekrutowanych komórek i za szybko tez rosną nie wiem jak to się odbija na jakości. Teoretycznie teraz powinnaś mieć podobna ilość komórek ale lepszej jakosci. Tak jak pisałam duzo niedojrzałych może wynikać z kiepskiej stymulacji a nie z tego ze źle się stymulujesz i czegos Ci trzeba. Chociaż są triki żeby było dobrze :-) jak dobry lekarz jest to pokombinuje.Ja moje ostatnie 3 stymulacje miałam z******* delikatnie mówiąc Nie wiem jak będzie teraz ale przynajmniej mam więcej pęcherzyków na minimalnej dawce ( 150 gonal i lamette) Te poprzednie stymulacje były kończone chyba po 6,7 dniach bo strasznie szybko rosły mi pecherzyki na tych ogromnych dawkach ( 300 gonal plus menopur 150 a ostatnia 14 jednostek Rekovelle gdzie max to 12). Miałam polowe komórek nie dojrzałych. Dlatego teraz chce wolniej i mniej i może akurat będzie lepiej. Muszę próbować Nie wiem co mi lekarz zaproponuje jutro bo nie wiem jakie będą moje maluchy ale może podwójny trigger albo ostatni zastrzyk gonalem w dniu triggera, tak sobie sama gdybam