Teraz w Novum, mam 35 lat ( za 4 miesiące już 36)wcześniej w Parens w KrakowieGdzie się leczysz i ile masz lat jeśli mogę zapytać
reklama
pauli890
Fanka BB :)
Gratulacje dla szczęśliwych rodzicow Witaj na świecie MałgosiuPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
mala_Mi 80
Chciałabym mieć tyle lat co ty. Mnie czas niestety strasznie goni, więc i presja ogromnaTeraz w Novum, mam 35 lat ( za 4 miesiące już 36)wcześniej w Parens w Krakowie
@Gonia0605, ja jestem prawdziwy Polak - Ty nie
Załączniki
nieagatka
Oooo czyli lata emigracji nic nie zmienily i ja tez jestem Polak ze hoho[emoji1787][emoji1787]@Gonia0605, ja jestem prawdziwy Polak - Ty nie[emoji23]
. Krwi się nie wyprzeszOooo czyli lata emigracji nic nie zmienily i ja tez jestem Polak ze hoho[emoji1787][emoji1787]
Wiem wiem ale zamiast jedynki nacisnęłam 2 a poNiej juz nie mogłam edytować150 km w jedna stronę
Gratulacje.Zdrowka dla Was.Malgosua jest przeslodkaPrzedstawiam wam Malgosie ktora wczoraj przyszla na swiat o 11.02 I wazy 3320g . Mamusia ciezko przeszla CC bo zadne znieczulenie na nia nie dzialaly i musieli ja uspij bo zaczela bardzo krzyczec na sali z bolu, ale najważniejsze ze jestemy razemkocham nad zycie
Gonia0605
Eee... Ja to jestem mieszaniec w takim razie... Bo te cytaty puszczam w trakcie, dodając: po co ci to, debilko, zaraz padniesz na pysk@Gonia0605, ja jestem prawdziwy Polak - Ty nie
Ale potem jestem pełna energii... Powiedzmy pół dnia, bo na pewno nie cały
Ale serio, dzisiaj myślałam że łatwiej mi będzie się czołgać niż przebiec...
reklama
JK♥️♥️
Hejka potrzebuje porody
Moj mały móżdżek nie ogarnia po wczoraj.
Rozmawialam wczoraj z moim doktorkiem. Powiedzial ze mam pomyśleć na spokojnie czy przyjmujemy ze 1 transfer się nie udał bo mial prawo się nie udać czy diagnozujemy problem bo zakładamy ze cos jest nie tak.
Zaproponował test receptywności endometrium. Ale to wiąże się z odłożeniem transferu do kolejnego miesiąca badz pewnie jak pójdzie cos nie tak to i późnij nie wiem co robić. Mam metlik w głowie.
Moj mały móżdżek nie ogarnia po wczoraj.
Rozmawialam wczoraj z moim doktorkiem. Powiedzial ze mam pomyśleć na spokojnie czy przyjmujemy ze 1 transfer się nie udał bo mial prawo się nie udać czy diagnozujemy problem bo zakładamy ze cos jest nie tak.
Zaproponował test receptywności endometrium. Ale to wiąże się z odłożeniem transferu do kolejnego miesiąca badz pewnie jak pójdzie cos nie tak to i późnij nie wiem co robić. Mam metlik w głowie.
Podziel się: