reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
Ale można sobie dołożyć nerwów i stresu przez jakiś podrzędnych konowałów... Cieszę się bardzo 😊

reklama
Wyobraźcie sobie:
Lekarz gin położnik ( świetne opinie itp) u mnie w mieście dzisiaj stwierdził ze pecherzyki ciążowe są spłaszczone i ze macica ma czynność skurczową i ze mogę porobić bo boli mnie brzuch...
Mąż stwierdził ze jedziemy do invimedu do naszej p doktor. I co? Wszystko ok, piękne dzidzie , maja po 11 i 12 mm, pecherzyki jak trzeba i wszystko jest ok na ten moment a bóle brzucha i plamienia: mam olać 😊kolejna wizyta 31.03😊
Bardzo sie ciesze!! :) dobrze, ze sie nie poddalas :) beda blizniaki ❤

Wiem, niestety wiem 😔 z jednej strony się cieszę że znów beta ruszyła, że może coś z tego jeszcze będzie. A z drugiej strony nie ludze się... Cierpliwie czekam co przyniesie środa. Mam nadzieję że będą to dobre wieści i okaże się że trafił mi się mega leniuszek 🙏🙏🙏🙏🙏 modlę się o to. Chciała. Bym aby tak było....maz też na razie jest sceptycznie nastawiony... Boi się rozczarowania kolejnego 😔😔😔eh... Wszystko w rękach Boga i mojego leniuszka 🙏🙏🙏🙏✊✊✊✊
Bedzie dobrze! Wazne ze beta ruszyła :)

Cześć
Wszystko się potwierdziło,w klinice ,czy jednak mój lekarz się nie pomylił.
Pan doktor przyjął mnie na usg aż w swoim gabinecie i robił sam,ostatnio robiła to położna i tylko go zawołała, jak nie mogła znaleśč.
Trochę się tłumaczył,a wiadomo że tylko winny się tłumaczy,powiedział że to cud,ale ma tylko jedno wytłumaczenie na to,że pęcherzyki żółtkowy mógł przykryć zarodek i dlatego nie widział bijacego serca.Ja tylko przytaknelam,nie chciało mi się z nim dyskutować za bardzo.Potwierdzil co miał i do widzenia.Nastepnym razem może będzie bardziej ostrozniejzy w ocenie.Dla mnie było za wcześnie i to takie wytłumaczenie.
Powiedział,że zarodek rozwija się idealnie.Ma już 2 cm ❤I jest to 8 t czyli tyle ile wypada od transferu,wszystko się zgadza wg niego.

reklama
Wyobraźcie sobie:
Najwazniejsze sa🙂 i na dodatek 2❤❤

Do góry