JestemMama!
Fanka BB :)
W ten czy poprzedni? Bo ja mialam 12Hej
Ja też miałam w czwartek podany 3dniowy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ten czy poprzedni? Bo ja mialam 12Hej
Ja też miałam w czwartek podany 3dniowy
Przyjedziecie, super, że już dziś zobaczysz Natalke❤trzymam mocno kciuki.Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Monia dasz radę, takie skurcze mogą trwać i trwać.. Najwyżej Cie uśpią i zrobią cesarkę. Trzymajcie się! Odzywaj się jak już Natalka będzie po tej stronieDziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Dobrze wiesz, że nie będzie żadnej 5 procedury...To w 5 procedurze będą pięcioraczki :-) jakbyś jednak miała czworaczki to moja gin ostatnio prowadziła - polecam :-)
Nie... Mój organizm nie współpracuje... @ nie widać na horyzoncie... Dzień 40...Gosia wydawalo sie, ze annemarie tez sie wymyka i zobacz jakie kombo.
Jeszcze nie wszytsko stracone, jeszcze jest nadzieja. [emoji171]
Wiesz juz kiedy ta histero?
Kochana, on po prostu wrócił do poczekalni...Mój podobno przy podaniu juz wychodził z otoczki... tylko chyba moja macica go odstraszyła i wolał zostać bezdomnym
A wcześniej też miałaś takie długie cykle? Czy teraz jak na złość @ nie chce przyjść?Nie... Mój organizm nie współpracuje... @ nie widać na horyzoncie... Dzień 40...
Ja sie wypowiem że mam zamiar korzystać z tego oraz z AHKorxystalyscie przy transferach z embryoglue?
Trzymaj się dzielnie psiocho. Dasz radę - kto jak nie Ty.Dziewczyny jestem na porodowce od 2 w no y zaczęły mi odchodzić wody strasznie mnie boli bo mam już skurcze A nie mogą narazie zrobić Cesarki bo wzięłam zastrzyk i o 10 chcą robić cesarka, strasznie się boje i strasznie mnie już boli!!!!! Już mam Cewnik i wszystko ale muszą jeszcze czekać sama nie urodze bo mam za Waska miednice A niunia ma 3400 to sporo. Boże czy przez to przejdziemy?
Zdarzyło mi się raz czy dwa...A wcześniej też miałaś takie długie cykle? Czy teraz jak na złość @ nie chce przyjść?