Gonia0605
Fanka BB :)
W ciąży to mogę i 100 ważyćJa juz waze 71kg to tak na poprawe
Ja mam więcej bez.. Także tego...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W ciąży to mogę i 100 ważyćJa juz waze 71kg to tak na poprawe
Jak masz blisko do kliniki to opłaca się na te weryfikacje jeździć i wizyty a tak to załatwisz dużo taniej u siebie. Sprawdziłam wczoraj z ciekawości i w mojej klinice ogólnie jest dużo taniej więc nie ma porównania. Ale zdzierają za nadania laboratoryjne np. robiłam sobie ostatnio ft3 zapłaciłam 18zł a w klinice 45 zł, świnie nawet na tym zarabiają 100%.Kurczę bo ja mam 6,38 AMH i lekarz mnie uczulił, na hiperkę, orientacyjny koszt mowił, że w 15k się zamniemy a ja tak szukałam takiego pakietu i nie mogłam znalezc ale w koncu zrozumiałam o co mu chodziło a np jak są te droższe pakiety z transferem gdzie dodatkowo są leki przed transferem, wizyty czy badania laboratoryjne przed transferem to myslisz, ze warto? Czy lepiej ten podstawowy i jak cos dopłacać?
Dokładnie, tyle tylko ze badania robisz przy okazji wizyty i wyniki szybko...Jak masz blisko do kliniki to opłaca się na te weryfikacje jeździć i wizyty a tak to załatwisz dużo taniej u siebie. Sprawdziłam wczoraj z ciekawości i w mojej klinice ogólnie jest dużo taniej więc nie ma porównania. Ale zdzierają za nadania laboratoryjne np. robiłam sobie ostatnio ft3 zapłaciłam 18zł a w klinice 45 zł, świnie nawet na tym zarabiają 100%.
Podczas stymulacji to wiadomo wyjścia nie masz. Natomiast po transferze jak najbardziej można zrobić u siebie. Wszystkie badania przed stymulacją też można ogarnąć bez łaski.Dokładnie, tyle tylko ze badania robisz przy okazji wizyty i wyniki szybko...
A ja mam chudy ryj zawsze a tylko dupa rośnieMnie w cycki nigdy nic nie idzie...
Ja zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śnieguA ja mam chudy ryj zawsze a tylko dupa rośnie
Nooo. Mogłby mi czytać na dobranocSam jego głos uspokaja
Gośka, ale ty mi teraz zaimponiłaś. Serio, dajesz czaduJa zawsze miałam dużą dysproporcję między górą i dołem, odkąd mocno przytyłam, to stałam się bardziej proporcjonalna... No ale dwa rozmiary w dół to moje marzenie... Dzisiaj biegałam w padającym śniegu
A mi zawsze w ryj właśnie na doope można sukienkę założyć, gorzej z ryjem rozbawiłas mnie od ranaA ja mam chudy ryj zawsze a tylko dupa rośnie