Ty jesteś w Novum prawda? Dobrze, ze kombinują z lekami żeby był jak najlepszy efekt! Trzymam kciuki kochanaNajpierw miałam miesiąc antkow, później 19 dni gonapeptyl na wyciszenie, teraz 6 dni 150 MENOPUR i 150 GONAL i 2/3 dawki gonapeptyl.
Jutro mam zrobić MENOPUR 225, GONAL 75 i gonapeptyl 2/3 dawki.
Pojutrze tylko 225 menopur
reklama
mala_Mi 80
Fanka BB :)
Ja prdl bazylia ty naprawdę możesz zostać bogatą pisarką. Normalnie się oplułam a mój znowu na mnie patrzy jak na debilajestem juz troche zmeczona tym szpitalem. Wpadlam tutaj w rytm i ich zycie ale mimo wszystko szpital nie jest przyjemny. @fredka84 moja kolezanka juz wyszla do domu ale caly czas mnie bombarduje smsami i telefonami. Tyle tylko ze ona mnie dziwnie nie meczy pomimo tego ze strasznie duzo gada ale caly czas sie smieje i wprwadza mnie w taki faajny klimat. Mysle ze znajomosc bedzie kontnuowana W sumie jakos nas tak ciagnie do siebie, troche sie uzupelniamy, fajnie sie przy niej czuje, zero krempacji no i widzee ze ona tez potrzebuje porozmawiac z kims kto sie dlugo staral o dziecko a ona przeciez tez przez ten koszmar teraz przechodzi. Oby nie musiala przechodzic przez to ci my Dali mi nowa dziewczyny co ma 23 lata i pierwsza ciaza. Jak tylko przyszla to caly czas beczy i to w glos. Ona juz jest po 40 tygodniu i sie mnie pyta czy ja jeszcze do domu wypuszcza bo ona nie ma co tu robic Chodzi w takich rozwych koronkowych majtach przeswitujacych i jak raz wstawalam do ubikacji w nocy na siku to spala bez koldry cala rozlusniona i na widoku pozniej prala te majty pod prysznicem i wiesza co chwile na kaloryferze obok mojego lozka. w koncu sie wkrw i jej te majty przekladam na lozko bo lekarze tu chodza i jeszcze pomysla ze moje Polozne jej mowia ze lezy jak na plazy a ona nic sobie z tego nie robi. Ona do mnie mowi ze zaraz zadzwoni do niej brat i mowi ze siedzi juz 5 lat w wiezieniu i zostalo mu jeszcze tylko 25 lat ja na to ze ja pierdziele jak dlugo i ze co takiego zrobil a ona ze i tak dobrze bo mial dostac dozywocie Mowi ze spalil kolege w bloku bo pomieszal alko z narkotykami!!!!!! A pozniej mi mowi ze wszyscy jej mowia ze taka podobna jest do niego !!!!! wiec juz przestalam sie odzywac No i faktycznie do niej dzwonil i slysze jak do niego mowi ze ona juz nie wytrzyma tak siedziec w malym pokoju a on do nie: A co ja mam k....uwa powiedziec super jest. Ona ciagle ryczy w glos wiec wczorj to juz sama razem z nia sobie porykiwalam bo mi sie udzielilo Moj Łukasz ja nawet przez telefon slyszy to sobie wyobraz Wczoraj wieczorem spacerowala sobie po korytarzu bez zlafroka z owlosionymi gierkami i polozna do niej mowi zeby sie polozyla i wypoczywala bo jak przyjda bole i skurcze to juz jej nie da pospac a musi byc w formie bo porod trwac bedzie napewno kilka godzin a ona do niej ŁŁŁŁŁeeeee moja koleznaka rodzila w 15 minut Dzisiaj rano wstala i mowi do mnie: ale mnie duuuu....pppppaaaa boli i cipka mi tak dziwnie spuchla ja sie jej pytam a skurcze masz a ona ze nie no i zrobili jej ktg a tak juz mega skurcze to kazali jej sie dobrze wymyc pod prysznicem ze zaraz po nia przyjda i pojedzie na porodowke a ona sie mnie pyta czy jeszcze tu do mnie wroci i znowu lazila po korytarzu lekarz sie jej pyta czy czuje RUCHY? A ona chyba zrozumiala RUCHY RUCHY i do niego nie przecie łaże No i ja zabrali pozniej przyszla salowa i zabrala jej rzeczy i mi opowiadala ze dali jej kroplowke i caly czas dalej ryczy Wiec juz jej chyba nie spotkam ciekawe kogo teraz dostane
Coś te stymulacje starej gwardii licho idą . U mnie słabo, u Caro też, teraz Ty. Trzymamy kciuki za ten pracowity jajniczekNajpierw miałam miesiąc antkow, później 19 dni gonapeptyl na wyciszenie, teraz 6 dni 150 MENOPUR i 150 GONAL i 2/3 dawki gonapeptyl.
Jutro mam zrobić MENOPUR 225, GONAL 75 i gonapeptyl 2/3 dawki.
Pojutrze tylko 225 menopur
Mój tak zawsze na mnie patrzy - dzień jak co dzieńJa prdl bazylia ty naprawdę możesz zostać bogatą pisarką. Normalnie się oplułam a mój znowu na mnie patrzy jak na debila
Martaem1983
No dokładnie określiłaś moja ciąże na teraźniejszym etapie aż się popłakałamCiesz sie ze jak we wczesnej ciazy mialam krwawienia to sie troche odsunelam od forum bo mogla bym epopeje napisac na temat "cienie i blaski mojej podpaski" a ja pierdziule sama sie z siebie smieje tak mi sie zrymowalo
matyldaewa
Jestem zupełnie nową w temacie Po 2 IUI lekarz powiedział, że nie ma co tracić czasu i in vitro. Cykl zaczyna się za 2/3 dni więc ten jest przerwa i zaczynamy od kolejnego. Mam niskie AMH bo ok. 1 i 29 lat. Dajcie znać, jak u Was to wyglądało, czy ktoś miał podobną sytuację i czy się udało. Trochę się denerwuje, że już będzie in vitro bo to w końcu już ostatnia metoda.
Żałuję że już tyle wiem.Coś te stymulacje starej gwardii licho idą [emoji17]. U mnie słabo, u Caro też, teraz Ty. Trzymamy kciuki za ten pracowity jajniczek [emoji123]
Wtedy to w sumie nie wiedziałam ile to jest dobrze a ile źle. W sumie to nic nie wiedziałam. I chyba było mi z tym dobrze..
Mam nadzieję, że może coś tam się ukryło bo ostatnio dr wyszukała chyba z 8 jajeczek a się okazało że było 13 [emoji848] a dziś dr jakoś długo nie grzebał i nie szukał [emoji23]
Pytałam czy może jak będzie lipton to czy nie odmrozić moich 5 komórek. Ale powiedział że jestem jeszcze młoda i mam jeszcze jedna stymulację refundowaną jak coś i że zostawiłby to na gorsze czasy.
Ale ze będziemy gadać po punkcji.
Nie wiem co robić i myśleć [emoji848]
Tak [emoji3064]Ty jesteś w Novum prawda? Dobrze, ze kombinują z lekami żeby był jak najlepszy efekt! Trzymam kciuki kochana [emoji7]
Martaem1983
Ja miałam amh 1,19 a po stymulacji wzrosło do 2,32. Pierwszy transfer był nieudany nawet beta nie drgnęła ale amh się poprawiło pani dr powiedziała ze tak się czasem zdarza ze jak jajniki dostaną kopa to tak potrafi wzrosnąć, ja tez zaczęłam zdrowiej jeść i zero używek ale nie mówiła ze to miało wpływJestem zupełnie nową w temacie Po 2 IUI lekarz powiedział, że nie ma co tracić czasu i in vitro. Cykl zaczyna się za 2/3 dni więc ten jest przerwa i zaczynamy od kolejnego. Mam niskie AMH bo ok. 1 i 29 lat. Dajcie znać, jak u Was to wyglądało, czy ktoś miał podobną sytuację i czy się udało. Trochę się denerwuje, że już będzie in vitro bo to w końcu już ostatnia metoda.
reklama
mala_Mi 80
Doczytałam was więc teraz mogę napisać co u mnie po wizycie.
Podobno jest po około 5 pęcherzyków na każdym jajniku ale rosną wolniej niż się doktor spodziewał. Ale mam się cieszyć "w moim wieku" !!!
Wkur.wia mnie trochę, że za każdym razem mnie dobija z tym wiekiem.
Mam codziennie zwiększać dawki o 75iu żeby dojść do 300iu menopuru i prawdopodobnie w środę punkcja.
Amh wyszło wyższe niż ostatnie dwa, które miałam . Było 2.45 a teraz jest 2.84 ng/ml ale to pewnie przez inne laboratorium. Dobrze chociaż że po tych dwóch ostatnich stymulacjach nie poleciało w dół.
Pozostałe wyniki dobrze czyli V Leiden, Protrombina, MTHFRAC677T wszystko negatywne tylko MTHFRA1298C heterozygota - mutacja obecna w układzie heterozygotycznym.
I to by było na tyle.
Niby nie jest źle ale przez to gadanie że taka stara jestem, to przestaję wierzyć że się może udać.
Na pytanie czy jest szansa że będą zarodki do badań genetycznych podał mi szklaną kulę żebym sobie sprawdziła Chociaż jemu humor dopisuje
Podobno jest po około 5 pęcherzyków na każdym jajniku ale rosną wolniej niż się doktor spodziewał. Ale mam się cieszyć "w moim wieku" !!!
Wkur.wia mnie trochę, że za każdym razem mnie dobija z tym wiekiem.
Mam codziennie zwiększać dawki o 75iu żeby dojść do 300iu menopuru i prawdopodobnie w środę punkcja.
Amh wyszło wyższe niż ostatnie dwa, które miałam . Było 2.45 a teraz jest 2.84 ng/ml ale to pewnie przez inne laboratorium. Dobrze chociaż że po tych dwóch ostatnich stymulacjach nie poleciało w dół.
Pozostałe wyniki dobrze czyli V Leiden, Protrombina, MTHFRAC677T wszystko negatywne tylko MTHFRA1298C heterozygota - mutacja obecna w układzie heterozygotycznym.
I to by było na tyle.
Niby nie jest źle ale przez to gadanie że taka stara jestem, to przestaję wierzyć że się może udać.
Na pytanie czy jest szansa że będą zarodki do badań genetycznych podał mi szklaną kulę żebym sobie sprawdziła Chociaż jemu humor dopisuje
Ostatnia edycja:
Podziel się: