reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dobrze sie stalo ze mnie troche ograniczylas bo ja wtedy odwalalam ;) lekko mowiac ;) To wcale nie byl najpiekniejszy okres tylko strasznie stersujacy czasi w zasadzie szokujacy dla mnie samej. Tak mnie in vitro zaoralo ze nie potrafilam uwierzyc w to co sie wlasnie dzialo. I to mi bylo glupio przed toba ze mi sie udalo a tobie nie ;( wiedzialam ze musze dac ci czas. I tak zawsze pisalam ci o pierdolach nie czekajac na odpowiedz 😂 Przyjechac do mnie musisz to na bank ale najfajniej by bylo gdybys juz z dzidziolkiem swoim przyjechala. Nie wiem dlaczego zawsze sobie wyobrazam ze bedziesz miala synka ;) Pozenimy swoje dzieci - Moja Natalka bedzie starsza od twojego ale przynajmniej bedzie nim rzadzic 😍 Wogole trzeba zorganizowac kiedys takie spotkanie - tak czestoo tym pisalasmy - raz juz bylo tak blisko to covid wszystkich pozamykal. Koniecznie trzeba nasza @Kasiekt zmobilizowac - chociaz z nia mam bardzo blisko i po drodze - 220 km ;)
Juz niedlugo bede niedaleko bo na Swieta jedziemy do tescia.No ale kiedys namowie swojego dzika(meza)zeby skrecil do Ciebie.Nasze cory beda w tym samym wieku no Twoja starsza o 2 miesiace😁

Ja w chwilach kryzysu stawiam sie do pionu i za kazdym razem porownuje to jak dlugo ty musialas lezec. Pielegniarki tez sie zmieniaja ale juz sie ze wszystkimi bardzo zzylam i wiem jak do kotrej sie moge odezwac ;)
Położne to cała historia poczatkowo od wrednych małp do prawie przyjaciółek 😂😂😂 no i u mnie tętno mierzyli całą dobę co trzy godziny 😜 sam pobyt nie był zły, bardziej świadomość urodzenia wcześniaka była dla mnie nie do zniesienia. Serio nie wiem jakbym to przeżyła. Pod tym względem nie mogłam sobie poradzić. Ogólnie przecież nikt tam krzywdy nie chce zrobić, a raczej pomoc. W sumie dobrze, że już jesteś w szpitalu, oswoisz się z oddziałem i będziesz miała łatwiej nastawić się pozytywnie, zresztą widzę jesteś w doskonałej formie😘

wiesz te majciory to juz pal licho ale raz w nocy mialam pilota na stoliku obok i zasnelysmy a spie wtych swoich soperach w uszach wiec nagle sie budze a ona mi cos grzebie po stoliku i wisi nad glowa -myslalam ze zawalu dostane - a ona chciala tylko pilota wizasc a przy okazji zapytac sie jak sie tv wylacza bo przeciez duzy czer4wony guizik to juz za bardzo skomplikowane ;)
Na zawal mozna zejść 🤣 a jak się czujecie ile jeszcze tam pobedziecie jakis termi cos ?

Dziewczynki u mnie bida w ch..
Lewy jajnik nie zareagował na stymulację.
Jest jedno jajo chyba 11mm i dwie jakieś bździny których nawet nie liczą.

Prawy o dziwo! Bo to ten bez jajowodu lepiej bo jest 5 jajcow.
Punkcja na 90% w poniedziałek.
W piątek mam jeszcze wizytę i będę wiedzieć na 100%..
Jeśli będzie co to bardzo możliwe że transfer świeży będzie ale to jeszcze będziemy gadać..

Widzę nie ma letko.. nie wiem co mam o tym myslec

Jeśli będzie co to bardzo możliwe że transfer świeży będzie ale to jeszcze będziemy gadać..

Pamietaj z jednego nawet jajka może wyjść piekny kropek który będzie tym jedynym 💪💪💪😍😍😍 wiec nie poddajemy się póki całkiem nie ma możliwości, walczymy ✊✊

Jakie masz dawki i leki? 6 pęcherzyków, jest duża szansa ❤️

Mam znowu pytanie😅 od czego zależy czy protokół długi czy krótki sie stosuje? I w sumie po co są te tabletki anty przed protokołem długim? :D

reklama
Do góry