reklama
Uff, ty nas Mirka nie strasz bo my tu słabe nerwy mamy
Kochana ja się sama tak przestraszyłam, a mój mąż w pracy był, a on jest kierowcą tira i akurat go rozładowywał i tak sie wystraszył że rodze to doslownie w sekundzie go rozładował, taka panika
Nadal mnie pobolewa, ale to niby normalne bo sie tam wszystko rozszerza niby... Ale czuję że już sie powoli zaczyna coś dziać. Myślałam że sie uduszę tam w tej masce.. Masakra...
Martaem1983
Fanka BB :)
DokładnieNo właśnie!
Ostatnio same thrillery na forum
dobrze, ze to fałszywy alarm, uff
mala_Mi 80
Prawda, ale na szczęście wszystko dobrze się kończy, więc po dniu pełnym emocji zazwyczaj zasypiam spokojnie ☺No właśnie!
Ostatnio same thrillery na forum
dobrze, ze to fałszywy alarm, uff
mala_Mi 80
Jeszcze trochę i Majeczka zdecyduje, że chce do mamusi więc musisz się już psychicznie przygotowywać. I męża teżKochana ja się sama tak przestraszyłam, a mój mąż w pracy był, a on jest kierowcą tira i akurat go rozładowywał i tak sie wystraszył że rodze to doslownie w sekundzie go rozładował, taka panika
Nadal mnie pobolewa, ale to niby normalne bo sie tam wszystko rozszerza niby... Ale czuję że już sie powoli zaczyna coś dziać. Myślałam że sie uduszę tam w tej masce.. Masakra...
Mówią jak boli to rośnie.Ja jestem 4 dni po pierwszym transferze czekam na cud ale cos podbrzusze okresowo boli
Oby tak było
Też tak uważam. A jakie miasto ? Jaki lekarz ?A tego nie wiem.Ale wątpię, żeby za darmo,to jest Invicta.U nich to na wszystko trzeba kasę wykładać.Ale jak się chce zachować dobrze to powinien za darmo.
Oj modlę sie o ten cud.Mówią jak boli to rośnie.
Oby tak było
I do kropka gadam żeby ze mną juz został
Ewunka
11 tc to był ostatni tydzień zaczęłam odstawiac w 8 tc .Mam pytanie do dziewczyn którym się udało. Chodzi mi o odstawianie lutinusu/luteiny dopochwowej.
Jestem w 13tc. Odstawiałam stopniowo - najpierw 6 tabletek, później 4, 2, teraz brałam po jednej. Dzisiaj wzięłam niby ostatnią tabletkę. Mam brać teraz magnez.
Od wczoraj czuję dziwne "ciągnięcia". Nie wiem czy powinnam sie niepokoic i czy to ma związek z odstawianiem Zadzwonię jutro do swojego lekarza.
Ale może któraś z Was tak miała? Jak to u Was wyglądało? Kiedy odstawilyscie i czy wiązało się to z jakimiś objawami?
Ja badałam prog co tydzień przed odstawieniem kolejnych " porcji"
reklama
Wesoła_Aga
Dobra po pierwszej dawce menopuru już mnie nosi a tu okres - nosz w dupe a by się chłopa dorwało ! Zdecydowanie za bardzo uczesany
Podziel się: