reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam pytanie do dziewczyn którym się udało. Chodzi mi o odstawianie lutinusu/luteiny dopochwowej.
Jestem w 13tc. Odstawiałam stopniowo - najpierw 6 tabletek, później 4, 2, teraz brałam po jednej. Dzisiaj wzięłam niby ostatnią tabletkę. Mam brać teraz magnez.
Od wczoraj czuję dziwne "ciągnięcia". Nie wiem czy powinnam sie niepokoic i czy to ma związek z odstawianiem🙄 Zadzwonię jutro do swojego lekarza.
Ale może któraś z Was tak miała? Jak to u Was wyglądało? Kiedy odstawilyscie i czy wiązało się to z jakimiś objawami?
Raczej to nic nadzwyczajnego, może za dużo o tym myślisz ☺️
Może zbadaj sobie poziom ? Będziesz się czuła pewniej 😊
Ja odstawiłam około 16 tc i pamietam, że sprawdzałam poziom (bo miałam krwawienia) i był ponad 60 👌🏻

A tego nie wiem.Ale wątpię, żeby za darmo,to jest Invicta.U nich to na wszystko trzeba kasę wykładać.Ale jak się chce zachować dobrze to powinien za darmo.
O matko! Właśnie doczytałam Twoja historie i aż niedowierzam! Dobrze ze to był cykl naturalny!!! W jakiej Invikcie Ty się leczysz bo aż szokujące ze tak doświadczona klinika dopuściła się takiego zaniechania....

Mam pytanie do dziewczyn którym się udało. Chodzi mi o odstawianie lutinusu/luteiny dopochwowej.
Jestem w 13tc. Odstawiałam stopniowo - najpierw 6 tabletek, później 4, 2, teraz brałam po jednej. Dzisiaj wzięłam niby ostatnią tabletkę. Mam brać teraz magnez.
Od wczoraj czuję dziwne "ciągnięcia". Nie wiem czy powinnam sie niepokoic i czy to ma związek z odstawianiem🙄 Zadzwonię jutro do swojego lekarza.
Ale może któraś z Was tak miała? Jak to u Was wyglądało? Kiedy odstawilyscie i czy wiązało się to z jakimiś objawami?
W 13tc nie martw się już o progesteron, nie musisz go nawet badac, masz już w pełni wykształcone łożysko wiec nawet na sztucznym cyklu od 12tc nie trzeba proga suplementowac. Ja zostałam na progu tylko ze względu na moją nieszczęsną szyjkę

Mam nadzieje ze tez tak niebawem będę sobie liczyć tygodnie ciąży a nie dni cyklu ❣️❣️❣️☺️
Choć nawet boje sie mieć nadzieje.
Niestety ta niepewność jest nadal. Jak mam mdłości to zle bo się fatalnie czuje, jak ich nie mam to zle bo pewnie coś nie tak, jak boli brzuch to spoko pewnie wszystko się rozciąga ale jak boli za bardzo albo wcale No to tez nie za dobrze. Jak się zle czuje to chce chociaż na chwile poczuć się dobrze a jak czuje się ok to znów niepokój ze coś nie tak😂zwariować idzie,serio😂dlatego teraz oglądam hurtowo netflixa i staram się wyłączać myślenie 🙂

reklama
Do góry